Παρουσιαστής από τους ΠΕΔΕΣ ήταν άστεγος! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:17
22/8/2013

Παρουσιαστής από τους ΠΕΔΕΣ ήταν άστεγος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία αποκάλυψη σοκ έκανε παρουσιαστής από τους ΠΕΔΕΣ ο οποίος για πρώτη φορά μίλησε για την περίοδο που ήταν άστεγος!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για το διάστημα που ζούσε στην Ιταλία και κοιμόταν στα παγκάκια, αφού δεν είχε χρήματα για το ενοίκιο.

«Ήμουν άστεγος. Μη φανταστείτε την εικόνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Είχα αρκετό χιούμορ ως άστεγος. Θεωρούσα βέβαια, ότι ήταν τελείως προσωπικό μου θέμα και δεν το εξομολογήθηκε σε κανέναν. Ουσιαστικά, όταν έφευγα από την παρέα μου έλεγα: «Πάω στο σπίτι μου». Δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο. Το σπίτι μου ήταν ένα παγκάκι» παραδέχεται.

Ωστόσο, όπως λέει, δε ζήτησε βοήθεια από κανέναν: «Όχι δε ζήτησα βοήθεια. Μετάνιωσα βέβαια, που δεν το έπραξα. Ίσως αν το είχα κάνει θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Όμως δεν θα είχα πάρει ένα τόσο μεγάλο μάθημα ζωής».

Και συνεχίζει: «Φοβήθηκα. Δεν ήξερα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση, αλλά ένιωθα δυνατός μέσα μου. Συνεχώς μου γεννιόντουσαν ιδέες για το πώς θα μπορούσα να τα καταφέρω. Ήμουν χαρούμενος και γελούσα πολύ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ