Παπουτσάκη: Γιατί δεν ήθελε να παίξει στην TV μετά το σίριαλ της Αλίκης | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:13
29/6/2016

Παπουτσάκη: Γιατί δεν ήθελε να παίξει στην TV μετά το σίριαλ της Αλίκης

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έχουν περάσει εφτά χρόνια από τη σεζόν όπου η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο σίριαλ του Alpha «Έχω ένα μυστικό» και βρέθηκε μέσα σε μια νύχτα στο μάτι του κυκλώνα, αλλά ακόμα στι ςυσνεντεύξεις της καλείται να απαντήσει σχετικές ερωτήσεις.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ''Beaute'' η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως μετά το συγκεκριμένο σίριαλ, το κοινό είχε την εντύπωση πως ήταν και κακή ηθοποιός και κακός άνθρωπος.

 

Συγκεκριμένη η Παπουτσάκη είπε:

«Οι επιθέσεις εκμηδένιζαν και ισοπέδωναν τη δουλειά μου. Ερχόταν ο κόσμος στο θέατρο (μετά την τηλεοπτική “Αλίκη”, έπαιξα με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη και την Έφη Μουρίκη στις “Δούλες του Ζενέ” και στο “Κεκλεισμένων των θυρών” του Σαρτρ) και μου έλεγε: “Μα εσύ είσαι καλή ηθοποιός!”.

Είχε περάσει ότι είμαι κακή ηθοποιός και κακός άνθρωπος. Όσο το διαπίστωνα, τόσο περισσότερο πληγωνόμουν. Ήταν περίεργο όλο αυτό, κι έτσι μετά την τηλεοπτική μεταφορά της “Αλίκης” ,αποτραβήχτηκα από την τηλεόραση, αν και είχα ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αποδείχτηκε σωστή κίνηση. Μετά τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Σταμάτησαν οι κουτσομπολίστικες εκπομπές, που τότε ήταν στο απόγειό τους, ήρθε η κρίση, και ήρθαμε στα ίσα μας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ