Παπαϊωάννου: Το «θερμό» επεισόδιο με παπά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:24
10/10/2014

Παπαϊωάννου: Το «θερμό» επεισόδιο με παπά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για πολλά μίλησε η Σοφία ΠαπαΊωάννου σε πρόσφατη συνέντευξη της. Μεταξύ άλλων, η έγκριτη δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα της, αποκαλύπτοντας το «θερμό» επεισόδιο που είχε με έναν κληρικό!

 

 «Δεν θα έλεγα ότι έχω βρεθεί σε δύσκολη θέση, οι εκπλήξεις είναι πάντα καλοδεχούμενες. Στα Ιεροσόλυμα, ένας κληρικός μου είχε πετάξει το μικρόφωνο, αλλά ήταν αναμενόμενο έπειτα από ερώτηση που μου είχε πει να μην του κάνω», αποκαλύπτει στο περιοδικό Mytv.

 

Υπήρχαν, όμως κι ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. «Η συνέντευξη με μία ηλικιωμένη γυναίκα, που δεν ήταν μάλιστα και κεντρικός χαρακτήρας, μιας πολύ παλιάς εκπομπής. Μία γυναίκα με τρομερή δύναμη, που έχει ζήσει έντονες στιγμές από τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, έχει ερωτευτεί βαθιά τον άντρα της, έχει παλέψει και πονέσει. Μου άρεσε που με συμβούλευε για το τι σημαίνει μητρότητα, ελληνικότητα, ιστορία. Κάποια στιγμή, πήρε μια χούφτα χώμα από κάτω, την έριξε στον αέρα σιγά σιγά και είπε: 'Αυτό είμαστε όλοι, αυτό θα γίνουμε'», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ