Παπαδάκης: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη για τη συνεργάτιδα του! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:54
15/5/2015

Παπαδάκης: Καταφεύγει στη δικαιοσύνη για τη συνεργάτιδα του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Παρασκευής (15/5) και ανακοίνωσε on air ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για τη νεαρή συνεργάτιδα του, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Ο δημοσιογράφος είναι προστατευτικός με τους ανθρώπους που συνεργάζεται στην εκπομπή του, ειδικά με τις δύο κοπέλες, Μπάγια Αντωνοπούλου και Ντόρα Κουτροκόη. Έτσι, όταν έφτασε στα χέρια του ένα χυδαίο μήνυμα για την εμφάνιση της Μπάγιας, τον έβγαλε έξω από τα ρούχα του.

 

 

«Έχετε κάνει έναν χυδαίο χαρακτηρισμό για την Μπάγια. Θα είναι η πρώτη φορά που θα καταφύγουμε στη δικαιοσύνη. Ένας χυδαίος χαρακτηρισμός και δεν σηκώνουμε τίποτα πάνω σε αυτό. Αν εσείς έχετε αρρωστημένες φαντασιώσεις να τις αποδείξετε στη δικαιοσύνη. Αυτός ο χαρακτηρισμός για συνεργάτης μου, στο παιδί σας! Ούτε τη συγνώμη σας θα δεχτούμε για τον χαρακτηρισμό για την Μπάγια! Πρόκειται για ένα διαμάντι! Ένα κοριτσάκι 24 ετών! Είναι άνανδρη αυτή η συμπεριφορά σας!», είπε σε έξαλλη κατάσταση.

 


Λίγη ώρα αργότερα, ο Παπαδάκης επανήλθε στο θέμα, αποκαλύπτοντας: «Μιλάγαμε με τον κύριο Σφακιανάκη γι΄ αυτόν τον ανεκδιήγητο που χαρακτήρισε όπως χαρακτήρισε την Μπάγια. Δεν θα το αφήσουμε έτσι αυτό. Δεν έχει δικαίωμα ο καθένας να κάνει οποιονδήποτε χαρακτηρισμό βλέποντας από το σπίτι του και να φαντασιώνεται. Εδώ είμαστε μια οικογένεια και πάνω απ΄ όλα κάνουμε ενημέρωση. Θα εκμεταλλευόμαστε την παρουσία ενός κοριτσιού για να ανεβάσουμε την τηλεθέαση αυτής εδώ της εκπομπής; Τι να σου πω ρε ανεκδιήγητε άνθρωπε».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ