Παπαδάκης: Η συγνώμη για τη «μαϊμού» ψυχίατρο (vds) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:06
7/5/2015

Παπαδάκης: Η συγνώμη για τη «μαϊμού» ψυχίατρο (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πανικός έγινε την Τετάρτη (6/5) με τη «μαϊμού» ψυχίατρο που βγήκε στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και υποστήριζε ότι εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ, κάνοντας καταγγελίες για την υπόθεση της μικρής Άννυς.

Ο Γιώργος Παπαδάκης φιλοξένησε την εν λόγω κυρία τηλεφωνικά και το πρωί της Πέμπτης (7/5) έσπευσε να ζητήσει και ο ίδιος προσωπικά «συγγνώμη» από τους τηλεθεατές. Εξάλλου, την Τετάρτη είχαν ζητήσει δημόσια συγγνώμη με ανακοίνωση οι τηλεοπτικοί σταθμοί, Mega και ΑΝΤ1.

 

 

«Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας! Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε σε μία κυρία τη δυνατότητα να κερδίσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας», είπε αρχικά.

Και αποκάλυψε ότι η εν λόγω κυρία, παρόλο που έχει συλληφθεί και αναμένεται να απολογηθεί, τηλεφώνησε ξανά, αργά το βράδυ της Τετάρτης από άλλο αριθμό τηλεφώνου, ζητώντας να βγει σήμερα στην εκπομπή του για να ζητήσει συγγνώμη.
 

 

«Θα μου πείτε "δεν έχετε ευθύνη εσείς;". Βεβαίως! Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και, πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από τον ΟΚΑΝΑ. Προσέξτε όμως! Δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού! Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται για το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει... Στο ποσοστό που μας αναλογεί, μιας και είχε βγει και σε άλλα κανάλια πιο πριν, ζητάμε συγγνώμη. Λάθος! Λάθος! Λάθος!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ