Παπαβασιλείου για Γυναίκες: Ήθελε η μία να φάει την άλλη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:12
3/4/2015

Παπαβασιλείου για Γυναίκες: "Ήθελε η μία να φάει την άλλη"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega με ΜΙΑ ήταν την Πέμπτη (2/4) η Έλενα Παπαβασιλείου και η σέξι παρουσιάστρια δεν ήταν αποκαλυπτική μόνο στην εμφάνιση!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μίλησε για τη νέα εκπομπή στο Epsilon, Γυναίκες και τη συνεργασία της με τις υπόλοιπες τρεις κυρίες της παρέας, Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και Σοφία Βογιατζάκη. Και με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στις αρχές.

 

«Είχα άγνοια κινδύνου. Δεν είχα ξαναδουλέψει με τέσσερις γυναίκες. Δεν είναι γυναίκειο το θέμα πιστεύω, απλά τέσσερις άνθρωποι που δεν έχουν ξανασυνεργαστεί, που δεν υπάρχει ρόλος για τον καθένα, οι συνθήκες είναι σαν να τους ρίχνεις σε μια αρένα και πρέπει να βρουν εκεί μια ισορροπία. Αυτή η εκπομπή και τα κορίτσια με ξάφνιασαν θετικά, γιατί στην αρχή ήταν μια φάση αρένας, θα ήθελε η μία να φάει το κεφάλι της άλλης. Έγινε η ανατροπή και τώρα είμαστε πολύ αγαπημένες και περνάμε πολύ καλά. Δεν το περίμενα, γιατί μια συνεργασία συνήθως όπως ξεκινάει, έτσι συνεχίζει. Η συγκεκριμένη παρέα με ξάφνιασε τόσο θετικά. Χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά, ενώ τις πρώτες ημέρες δεν θα έλεγα το ίδιο. Έχουμε βρει το κοινό σημείο επαφής και περνάμε καλά. Τις πρώτες ημέρες "καβαλούσαμε" η μία την άλλη. Πλέον ξέρουμε η μία την άλλη και πατάμε πάνω σε κάτι για να της κάνουμε πλάκα. Ξέρουμε ότι η Δέσποινα είναι ρομαντική, η Νόνη είναι αυστηρή και η Σοφία έχει μια τρέλα γιατί είναι καλλιτέχνις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα εγχείρημα που με ξαφνιάζει κάθε μέρα. Η καθεμία έχει κάτι ξεχωριστό αλλά η Νόνη έχει μια λογική και τετράγωνη σκέψη και είναι πολύ ντόμπρα, αυτό που σκέφτεται το λέει. Αυτό το εκτιμώ πολύ και μου ταιριάζει σαν χαρακτήρας πάρα πολύ».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ