Παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβρη πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:49
15/1/2016

Παντρεύτηκε κρυφά τον Σεπτέμβρη πασίγνωστη παρουσιάστρια ειδήσεων!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε τον περασμένο Σεπτεμβριο (!) πολύ γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων, μεγάλου καναλιού. Και ο γάμος της είδε το φως της δημοσιότητας, μόλις πρόσφατα!

Μετά από δύο χρόνια περίπου σχέσης, η γνωστή άνκοργουμαν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της με κάθε μυστικότητα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης στο Πασαλιμάνι.

 

Ο λόγος για την Ελένη Τσαγκά, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια του Star και ο σύντροφός της, Νίκος Γδοντέλης μοιράστηκαν τη σημαντική αυτή στιγμή αποκλειστικά με δικούς τους ανθρώπους, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν κρυφο το γάμο τους περισσότερο από τρεις μήνες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, Espresso, ο παρανυφάκι ήταν τα δίδυμα παιδιά της Τσαγκά από το γάμο της με τον εφοπλιστή, Δημήτρη Τζανετάτο, αλλά και ο γιος του συζύγου της. Μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι στα νότια προάστια.

Όταν ο γάμος της είδε πλέον το φως της δημοσιότητας, η δημοσιογράφος τον επιβεβαίωσε μέσα από το Facebook.  «Για να μην λέτε ότι δεν σας τα είπα», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ