Πάντα ν' ανταμώνουμε: τι θα δούμε στο Πασχαλινό γλέντι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:59
18/4/2014

"Πάντα ν' ανταμώνουμε": τι θα δούμε στο Πασχαλινό γλέντι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η νέα μουσική εκπομπή, το «Πάντα ν΄ανταμώνουμε» κάνει πρεμιέρα το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου με οικοδεσπότες τη Ρίκα Βαγιάνη και τον Θανάση Αλευρά.

Στο εορταστικό, πασχαλινό μας επεισόδιο οι GadjoDilo μας μεταφέρουν τη μαγεία και τη μοναδική ποιητικότητα της τσιγγάνικης jazz-swing παράδοσης παντρεύοντάς τη με γνωστά ελληνικά τραγούδια. Το συγκρότημα Πυρήνας με τη Σταυρούλα Μανωλοπούλου μας θυμίζει το αυθεντικό, λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, ενώ οι δεξιοτέχνες της παραδοσιακής μουσικής ΤΑΚΙΜ δίνουν άρωμα παράδοσης και μας καλούν να ανταμώσουμε όλοι γύρω από το τραπέζι.


Ξεχωριστή νότα η παρουσία της παιδικής ορχήστρας Rosarte υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα που ανοίγει την εκπομπή.

Μαζί μας οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης Λένα Αρώνη, Λεωνίδας Αντωνόπουλος, Μαριλένα Βασιλάκη, Πέτρος Κουμπλής, Πέτρος Μαυρογιαννίδης και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, ο ποιητής - στιχουργός Γιώργος Παυριανός και οι ηθοποιοί Μιχάλης Μητρούσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Κωνσταντάκη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Νίκος Σούλης

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ