Πανικός! Συγγενείς θύματος μπλοκάρουν την 10η Εντολή! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:55
9/3/2015

Πανικός! Συγγενείς θύματος μπλοκάρουν την "10η Εντολή"!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας πανικός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με τη σειρά 10η Εντολή, που επέστεψε δυναμικά μετά από χρόνια απουσίας, στις τηλεοπτικές οθόνες. 

Συγγενείς θύματος μόλις ενημερώθηκαν ότι η σειρά θα ασχοληθεί με τη δολοφονία της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή, η οποία αποκεφαλίστηκε από το σύζυγό της Αθανάσιο Αρβανίτη στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη, ζήτησαν να απαγορευτεί η προβολή του επίμαχου επεισοδίου. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο και ο Πάνος Κοκκινόπουλος επρόκειτο να ασχοληθεί με αυτήν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια.

 

 

 «Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει.

 

Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ήδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών.

Ομοίως τα ασφαλιστικά μας μέτρα στρέφονται και κατά του Πάνου Κοκκινόπουλου εμπνευστή της σειράς και των σκηνών αυτών, ιδιοκτήτη της εταιρίας Frenzy Films Production που με σχετική σύμβαση παραχώρησε την φωτοκόπια της αποτρόπαιης ταινίας στον τηλεοπτικό σταθμό Άλφα» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Αδαμαντίας.

 

 

Ο, δε, δικηγόρος της οικογένειας δήλωσε: «Οι αναρτήσεις κατέβηκαν πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων ενώ οι αντίδικοι αρνήθηκαν ότι έχουν τη συγκεκριμένη υπόθεση στη λίστα των εγκλημάτων που πρόκειται να προβάλουν. Παρ' όλα αυτά και παρά τις διαβεβαιώσεις, ευελπιστούμε στη δικαίωση της οικογένειας».

 

Στις 24 Φεβρουαρίου, η υπόθεση συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης το οποίο αναμένεται να εκδώσει την απόφαση.


Ωστόσο, ο γνωστός σκηνοθέτης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος με τις υποθέσεις που διαχειρίζεται, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει ότι δεν γύρισε ποτέ τη στυγερή δολοφονία της Ζωής Γαρμάνη από το σύζυγό της, Παναγιώτη Φραντζή, επειδή η οικογένεια της τού είχε ζητήσει να μην το κάνει, επειδή δεν θα άντεχαν να το ξαναζήσουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ