Πανικός στον Alpha; Η κεντρικιά Καινούργιου δεν τραβάει σε νούμερα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:59
30/10/2015

Πανικός στον Alpha; Η "κεντρικιά" Καινούργιου δεν τραβάει σε νούμερα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Επιτέλους, έγινα κεντρικιά" αναφώνησε η Κατερίνα η Καινούργιου στην πρεμιέρα της εκπομπής της, Λόγω TiVis. Και μπορεί η πρώτη εβδομάδα να ξεκίνησε καλά για την "κεντρικιά" με ικανοποιητικά νούμερα, η συνέχεια εξελίσσεται... εφιαλτική. Τα νούμερα όλο και πέφτουν και πέφτουν. 

Και αν συνεχίσουν έτσι, σε λίγο θα άδει το Κατερινιώ... "Εκεί που καίγομαι πολύ.... πιο χαμηλά, πιο χαμηλά"! Αλλά και πόσο πιο χαμηλά να πέσουν, όταν εκεί στον Alpha βλέπουν νούμερα περίπου της τάξης του 7% στο γενικό σύνολο, ενώ και στα δυναμικά κοινά, η "κεντρικιά" με το ζόρι πιάνει τη βάση.

 

Η ίδια ως καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day αναφέρθηκε στις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής της, στους πίνακες της AGB. 

 

«Είμαι σε μια φάση που ασχολούμαι με την εκπομπή. Είναι κάτι καινούργιο. Θέλει πολύ δουλειά. Χρειάζεται υπομονή και πείσμα. Την πρώτη εβδομάδα όλα κύλησαν καλά, την δεύτερη όταν είδα τα νούμερα να πέφτουν ταράχτηκα λίγο. Θέλει ψυχραιμία. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πολύ καλή θεματολογία. Εγώ είμαι πάρα πολύ happy με όλο αυτό. Δέχομαι την κριτική και δεν θεωρώ ότι είμαι χαϊδεμένη από τους κριτικούς. Βέβαια έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια από κριτικούς που δεν το περίμενα», είπε.

 

Ωστόσο, όπως ακούγεται και λέγεται, στο κανάλι της Κάντζας έναν πανικό για τα χαμηλά νούμερα τον έχουν. Έρχονται και την ερχόμενη Δευτέρα η Μαίρη Συνατσάκη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και το κορίτσι του και το άγχος όλο και μεγαλώνει. Γιατί, αν πιάνει η Καινούργιου τέτοια νούμερα, όταν μεγαλώσει ο ανταγωνισμός - και μάλιστα με νέο και φρέσκο προίόν από μεγάλο κανάλι - τι θα κάνει; Άσε, που η Τατιάνα Στεφανίδου κατάφερε και πήρε και πάλι κεφάλι, απέναντι στην "κεντρικιά".

 

Οι άνθρωποι του καναλιού κάνουν τα πάντα για να τονώσουν την εκπομπή και στέλνουν την Καινούργιου στις εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση, όπως της Ελένης Μενεγάκη και της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Και προσπαθούν με διάφορες αλχημείες να ανακάμψουν. Ειδικά, αυτό που λέγεται ότι τους προβληματίζει, είναι η ανταπόκριση στα νεανικά κοινά. Όταν η Καινούργιου ξεκινάει, παίρνει από τη Μενεγάκη νούμερα "τρελά" που φτάνουν ακόμα και το 30%, η ίδια τα κατεβάζει στη βάση (10%0, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος που ακολουθεί τα ανεβάζει και πάλι στο 20% περίπου.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ