Πάνια: Αρνήθηκε να δείξει πλάνα από την κηδεία του Παντελίδη! [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:01
21/2/2016

Πάνια: Αρνήθηκε να δείξει πλάνα από την κηδεία του Παντελίδη! [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ξεκίνησε η Αννίτα Πάνια την εκπομπή της, Annita.gr το απόγευμα του Σαββάτου (20/2). Η παρουσιάστρια πήρε τη σκυτάλη από την εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, που ήταν εξ' ολκλήρου αφιερωμένη στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη.

Η Αννίτα χωρίς να κρύψει την άβολη θέση, που βρισκόταν, εξήγησε στο κοινό ότι η ίδια δεν πρόκειται να δείξει πλάνα ούτε να κάνει συνδεσεις με τη Νέα Ιωνία, όπου έγινε η κηδεία του 33χρονου τραγουδιστή. Αρχικά, η Πάνια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παντελίδη, εξηγώντας ότι δεν θα δείξει πλάνα - και ας της προσέφερε το κανάλι τα απαραίτητα τεχνικά μέσα, αφού η ίδια "δεν το έχει" με τις κηδείες.

 

 

«Είμαστε σε μια μέρα πολύ δύσκολη. Ένα νέο παιδί, ένας σημαντικός καλλιτέχνης, ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο κατάφερε μόνος του και πάλεψε να γίνει σημαντικός στον χώρο του. Μια λαϊκή φωνή που αγαπήθηκε έφυγε από τη ζωή με πολύ άδοξο τρόπο. Πραγματικά σοκαριστικό για όλους, θλιβερό. Θέλουμε να δώσουμε σε αυτή την οικογένεια βαθειά συλλυπητήρια και κουράγιο. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής -και θέλω να το συνεννοηθώ αυτό με τους τηλεθεατές- με τις κηδείες δεν το’ χω όχι γιατί είναι κάτι που προσπερνάω, αλλά γιατί είναι κάτι που δεν το έχω σαν άνθρωπος και δεν μπορώ να μπω. Θέλω να πω ότι ο σταθμός μας έδωσε λινκ να έχουμε απευθείας σύνδεση με το νεκροταφείο.. Να ευχαριστήσω τον σταθμό για όλα αυτά τα μέσα. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το υποστηρίξω εγώ αυτό, δεν μπορώ να το εξυπηρετήσω. Αυτό που βλέπω στις άλλες εκπομπές είναι κάτι που τιμώ. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια εκπομπή η οποία θα έδινε μεγάλη τιμή σε αυτό το παιδί. Το γεγονός ότι δεν συνδεόμαστε με το νεκροταφείο δεν είναι γιατί έχουμε πρόθεση να μη δώσουμε την τιμή που πρέπει, αλλά γιατί πραγματικά είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να υποστηρίξω, με την έννοια ότι θεωρώ ότι έχει δοθεί δημοσιότητα σε αυτό το θέμα, η απαραίτητη τιμή. Η τιμή δεν φαίνεται με το να κάνεις συνδέσεις ζωντανές, είναι γνωστή η πρόθεσή μας να δώσουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια. Αν τηλεθεατές μου θέλετε κάτι αντίστοιχο από αυτή την εκπομπή δεν θα το έχετε».

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ