Πάμε Πακέτο: 2 άντρες αναζητούν την οικογένειά τους | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:32
13/12/2012

Πάμε Πακέτο: 2 άντρες αναζητούν την οικογένειά τους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες ημέρες πριν από  τα Χριστούγεννα, ο αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται από το χωριό του Άγιου Βασίλη, το Ροβανιέμι της Φινλανδίας, με ένα και μοναδικό σκοπό: Να συναντήσει για πρώτη φορά τον Έλληνα πατέρα του.

 

Ο Γιάννε είναι ο καρπός της εφήμερης σχέσης ενός Έλληνα ναυτικού και μιας Φινλανδής. Ο αποστολέας πάντα περίμενε τη στιγμή που θα αντίκριζε τον πατέρα του. Στην εκπομπή έρχεται γεμάτος αγωνία, λαχτάρα, αλλά και με έντονο τον φόβο της απόρριψης. Δεν ξέρει αν ο πατέρας του γνωρίζει για την ύπαρξή του, καθώς στο μοναδικό γράμμα που του είχε στείλει η μητέρα του για να του ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, δεν υπήρξε ποτέ απάντηση. 

Πώς θα αντιδράσει ο Γιάννε όταν μάθει ότι ο πατέρας του δεν είναι πια στη ζωή;  Οι δύο του κόρες και παραλήπτριες του πακέτου, είχαν πληροφορηθεί την ύπαρξη του αδερφού τους; Είναι έτοιμες να τον δεχτούν στη ζωή τους; Η συγκλονιστική ομοιότητα του αποστολέα με τον πατέρα τους θα κάμψει τις αντιστάσεις τους;

Ο αποστολέας του δεύτερου πακέτου, ο Στηβ, δεκαπέντε ημέρες μετά τη γέννησή του, εγκαταλείφθηκε από τη βιολογική μητέρα του στο βρεφοκομείο και ενάμισι χρόνο αργότερα υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι Αμερικανών. Πενήντα έξι χρόνια μετά, επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε προκειμένου να βρει τις ρίζες του και πιο συγκεκριμένα να εντοπίσει τα ίχνη της βιολογικής μητέρας του. Ο Στηβ έμαθε για την υιοθεσία του από πολύ μικρός και συνέχεια αποσπούσε, από τους ανάδοχους γονείς του, πληροφορίες για την ιστορία της γυναίκας που τον έφερε στον κόσμο.

Έτσι, μαθαίνοντας την ιστορία της, αλλά και τους λόγους που την ανάγκασαν να τον εγκαταλείψει, την αγάπησε χωρίς να την γνωρίζει. Πάντα προσπαθούσε να την εντοπίσει χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ποια είναι η τραγική ιστορία της παραλήπτριας που θα συγκλονίσει τον αποστολέα; Μοιράστηκε ποτέ με κανέναν το μεγάλο της μυστικό και πώς αυτό σημάδεψε τη ζωή της; Γιατί η παραλήπτρια πήρε την απόφαση να μην ανοίξει το πακέτο της;

 

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:00

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ