Παίκτης του Voice πλακώθηκε με Λιάγκα και ξεσπά εναντίον του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:45
7/4/2015

Παίκτης του Voice πλακώθηκε με Λιάγκα και ξεσπά εναντίον του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν του έφταναν του Γιώργου Λιάγκα τα ανοιχτά μέτωπα που έχει με εκπροσώπους της showbiz τού προέκυψε κι ένα νέο με παίκτη του The Voice, αυτή τη φορά. 

Ο Αντώνης Οικονόμου πέρασε στα blind auditions στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου, ωστόσο σε συνέντευξή του στο περιοδικό Down Town Κύπρου ξεσπά εναντίον του Λιάγκα, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για εκείνον, ενώ με ανάρτηση του στο Facebook αφήνει να εννοηθεί ότι τελείωσε σύντομα το ταξιδι του στο show.  

 

Ο 26χρονος τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε, δυσαρεστήθηκε από κάποια σχόλια που έκανε ο Λιάγκας για την οικονομική του κατάσταση. «Ο Γιώργος Λιάγκας μου φέρθηκε πάρα πολύ σκάρτα. Οι φίλοι μου βγήκαν εκνευρισμένοι από το family room, γιατί διαρκώς τους έκανε ερωτήσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου. Ειλικρινά, δεν ξέρω ποιος άνοιξε το στόμα του και το έμαθε. Με παρουσίασαν σαν έναν επιχειρηματία, ενώ ήμουν ξεκάθαρος πως υπήρξα επαγγελματίας τραγουδιστής.Δεν είναι ότι με έφερε σε δύσκολη θέση. Κανείς δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ έτσι. Απλώς, φαινόταν άσχημο γιατί αναφερόταν σε πράγματα, που εμείς δεν είχαμε πει καν. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός του. Ούτε γνωρίζω τι θα προβληθεί στα προσεχή επεισόδια, αλλά έφτασα στο σημείο να τσακωθώ μαζί του. Ποτέ στη ζωή μου δεν είπα ότι έχω λεφτά, ούτε ότι είμαι περιζήτητος εργένης. Και ούτε πρόκειται να το κάνω. Θα ξαναπώ κάτι, που είπα και στον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα. Τα λεφτά δεν είναι δικά μου, αλλά της οικογένειάς μου. Εγώ προσπαθώ μόνος μου να κάνω αυτά που θέλω» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Στο μεταξύ, με πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook άφησε να εννοηθεί ότι τελείωσε σύντομα το ταξίδι του στο show. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ