Παγιατάκη: Ξεσπά για το σκάνδαλο με τα λεφτά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:00
30/8/2012

Παγιατάκη: Ξεσπά για το σκάνδαλο με τα λεφτά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξαλλη είναι η Βίκυ Παγιατάκη επειδή κάποια δημοσιεύματα την θέλουν να έχει βγάλει πολλά λεφτά στο εξωτερικό!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το ΣΔΟΕ αποκάλυψε ότι έχει στα χέρια του λίστα με Έλληνες που έχουν βγάλει λεφτά στο εξωτερικό. Μέσα στην περίφημη αυτή λίστα φιγουράρουν και κάποιοι  αστρολόγοι, μεταξύ των οποίων κι ένα πρόσωπο με τα αρχικά Β.Π.

Και καταλαβαίνεις ότι δεν ήθελαν και πολύ για να βγάλουν το συμπέρασμα ότι τα εν λόγω αρχικά, αναφέρονται στην... Βίκυ Παγιατάκη. «Φωτιά» πήρε το διαδίκτυο, αφού ανέβαινε η μία ανάρτηση μετά την άλλη με τις υπόνοιες ότι πρόκειται για την αστρολόγο του «Πρωινού mou». Το «σκάνδαλο» έφτασε στα αυτιά της Παγιατάκη, η οποία λογικό κι επόμενο, έγινε έξαλλη.

 «Δεν ονομάζομαι ούτε Βασιλική, ούτε Βένια. Το Βίκυ είναι χαϊδευτικό. Το κανονικό μου όνομα ξεκινάει από Φ και βεβαίως η εφορία και η τράπεζα δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις λογαριασμό με χαϊδευτικό. Οπότε δεν είμαι εγώ το πρόσωπο Β.Π» δηλώνει έξαλλη στην Espresso.

 «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είχα ποτέ έξω ούτε ευρώ σε καμία χώρα του εξωτερικού, και ούτε προτίθεμαι να βγάλω! Ούτε υπάρχει λογαριασμός, ούτε πρόκειται να υπάρξει. Και αν κάποιος ανακαλύψει οτιδήποτε που σχετίζεται με μένα, του δίνω το δικαίωμα να με φτύσει δημοσίως» συνεχίζει η αστρολόγος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ