Ουγγαρέζος: Η δημόσια και ταπεινή συγνώμη στον Λιάγκα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:44
5/6/2014

Ουγγαρέζος: Η δημόσια και ταπεινή συγνώμη στον Λιάγκα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, μία συνέντευξη ψυχής και... βαθιάς εξομολόγησης του Γιώργου Λιάγκα έφτανε για να «σπάσει» τον πάγο ανάμεσα σε εκείνον και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

Και ήρθε ο πάλαι ποτέ «Δημητρώς» και τού ζήτησε δημόσια και ταπεινή συγνώμη. Ο Λιάγκας που λες στου Θέμου Αναστασιάδη μίλησε again για την κόντρα του με τον Ουγγαρέζο, ξεκαθαρίζοντας γι ακόμη μία φορά ότι ο λόγος που δε μιλάνε δεν είναι η παραμονή του στο Mega. Απλώς, όπως είπε, σταμάτησαν να μιλάνε, σε αντίθεης με τον Άκη Πετρετζίκη που έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

 

Επίσης, ο Λιάγκας αποκάλυψε ότι ποτέ δε ζήτησε να τον ακολουθήσει ο Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1, αφού δεν έκανε... ανταρσία στο Mega. Και τις δηλώσεις αυτές σχολίασαν στο Πρωινό mou, όπου ο Ουγγαρέζος για πρώτη φορά θέλησε να δώσει τέλος στην κόντρα αυτή.

 

"Πρέπει να μπει μια τελεία σε όλο αυτό. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ έξυπνος και δεν είναι τυχαία όσα έχει καταφέρει. Είναι αυτοδημιούργητος και δεν τον έχει βοηθήσει κανείς. Είναι πολύ σωστοί οι χρόνοι που επιλέγει να πάρει τις επιλογές της ζωής του. (…) Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα και για το ότι με συμβούλευσε να παραμείνω στο Mega, ότι μπορείς να πεις σε κάποιον ότι αυτό είναι το σωστό, αλλά έλα μαζί μας, εντάξει. (...) Το μεγάλο λάθος που έκανα είναι ότι βγήκα και μίλησα πρώτος. Βέβαια δεν μίλησα εριστικά. Είπα αυτά που είπα για την πρώτη συνέντευξη κι ο καθένας θα ένιωθε αυτά που ένιωθε μετά από όσα έχουν γίνει, δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Τα καλύτερα έχω να πω για τον Γιώργο και τη Φαίη. Μου λείπει ο Γιαννάκης, είναι γεγονός αυτό. Από εκεί και πέρα έδωσα την πρώτη συνέντευξη και δεν ξαναμίλησα ποτέ απρόκλητα. Ήταν λάθος μου να απαντάω, να μιλάω και ζητώ συγγνώμη. Είμαι μικρότερος και εξ’ ορισμού ο μικρότερος πρέπει να κάνει μόκο. Δεν είμαστε ίσια και όμοια με τον Γιώργο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Μένει να δούμε αν η συγνώμη βρει ανταπόκριση ή θα πάει στο βρόντο!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ