Ουγγαρέζος: Βάζει τέλος στις φήμες για Σεφερλή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:03
11/8/2014

Ουγγαρέζος: Βάζει τέλος στις φήμες για Σεφερλή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη στιγμή που έγινε κι επίσημα γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής αναλαμβανει το πρωινό του Mega, τα σενάρια για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου, αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον αυτού, έδωσαν και πήραν.

Τελικά, στην περίπτωση αυτή ούτε καπνός υπήρξε ούτε και φωτιά και ο Ουγγαρέζος παραμένει στο πρωινό, δηλώνοντας... σκυλί στη δουλειά.

 

«Για να φύγω πρέπει να μη με σηκώνει το περιβάλλον. Στο MEGA νιώθω οικεία. Είναι δικοί μου άνθρωποι. Κάνουμε συζητήσεις για πιθανά projects που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ» παραδέχεται.

 

Και προσθέτει: «Με το MEGA έχω συμβόλαιο, δε θέλω να το σπάσω. Έχω δώσει τα χέρια και τον λόγο μου. Ακόμη και όταν μου προτάθηκε πέρυσι να το αφήσω και αρνήθηκα, δεν μετάνιωσα. Και επιμένω σε αυτό. Στην τελική, δεν θέλω να τα έχω καλά με το MEGA αλλά με τον εαυτό μου».

 

Όσο για το ρόλο του στο νέο πρωινό με τον Σεφερλή, δηλώνει: «Γεγονός είναι ότι φέτος θα έχω τελείως διαφορετικό ρόλο. Είμαι εκεί για τον Μάρκο. Δεν θα φύγω. Στη δουλειά είμαι σκυλί. Πρόθεση του καναλιού είναι ένα εναλλακτικό πρωινό και εγώ θα βοηθήσω να ανοίξει ο δρόμος. Σε ένα μήνα αρχίζουν οι ετοιμασίες».

 

Και καταλήγει: «Εγώ ξέρω τι αξίζω, ξέρω και τι θέλω. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον επικεφαλής μιας ομάδας που μπορεί να δώσει χώρο στον οποιονδήποτε. Το MEGA έχει λανσάρει το μοντέλο του ζευγαριού, το ίδιο έκανε μόδα και τις ομάδες. Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω 15 και 20 ώρες, μπορεί να είναι και θέμα ματαιοδοξίας, αλλά δουλεύω. Η χημεία είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη στην τηλεόραση».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ