Ουγαρέζος: Έκανε πρόταση γάμου σε πλατεία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:21
6/2/2013

Ουγαρέζος: Έκανε πρόταση γάμου σε πλατεία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου» λέει η παροιμία και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε να το κάνει πράξη.

 

Πήγε ο άτιμος κι έκανε πρόταση γάμου σε αγαπημένη του όταν ήταν 18 χρονών!!!


«Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, δούλευα το βράδυ σε μπαρ και είχα ψωνιστεί τελείως. Τα φτιάχνω λοιπόν με τη Δέσποινα και μπροστά στον κόσμο το έπαιζα σκληρός και όταν ήμασταν μαζί έπεφτα στα πατώματα. Κάποια στιγμή με χωρίζει η κοπέλα και μου λέει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Και τότε ήταν που ένιωσα για πρώτη φορά τη βαθειά στεναχώρια και έφαγα την πρώτη μου καψούρα», αποκάλυψε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.

 

Και για να καταλάβεις για τι καψούρα μιλάμε, ο Ουγγαρέζος έφτασε να ακούει φανατικά Βασίλη Καρρά και τα νταλκαδιάρικα άσματα του. Ωστόσο, το παιδί δεν μπορούσε μακριά από την Δέσποινα κι επειδή μετάνιωσε πικρά για τη συμπεριφορά του, έκανε τα πάντα για να την κερδίσει πίσω.

«Αισθάνθηκα ότι αν με χώριζε θα καταστρεφόμουν. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι για να της δείξω ότι μπορώ να τσαλακωθώ. Πάω λοιπόν με την παρέα μου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, βγαίνω από το αυτοκίνητο γονατίζω και της λέω “σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί”. Συγκινήθηκε αυτή, μου είπε ναι και μετά άρχισαν να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου. Οπότε κι εγώ την πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα και της είπα άκυρο αυτό που της είχα πει στην πλατεία!!!!!», αποκάλυψε στη συνέχεια και μας ξενέρωσε με αυτή την απαίσια αγορίστικη συμπεριφορά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ