Όταν ο σύμβουλος του Τσίπρα... μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:04
8/3/2016

Όταν ο σύμβουλος του Τσίπρα... μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το όνομα του Νίκου Καρανίκα, ο οποίος διορίστηκε στις 2/1/2016 στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, του οποίου είναι και προσωπικός φίλος, παίζει έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, το hashtag #karanikas έχει αναδειχθεί στα δημοφιλέστερα των τελευταίων ημερών και φυσικά, δε θα μπορούσε να περάσει στα ψιλά γράμματα το γεγονός ότι πρόκειται για μεγάλο φαν της Ελένης Μενεγάκη αφού δε χάνει την ευκαιρία να απαντάει στα διάφορα tweets της.

Συνεπώς, από το Ράδιο Αρβύλα δε θα μπορούσε να ξεφύγει κάτι τέτοιο... Αντίθετα, είδαμε ένα απολαυστικό βίντεο με μία “σπάνια” τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του... Καρανίκα και της ωραίας Ελένης.

Στο τέλος δε ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Επειδή πραγματικά νιώθουμε ότι προσβάλουμε την Ελένη Μενεγάκη, θα πρέπει να πούμε ότι η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη ήταν μακράν το πιο σοβαρό ποιοτικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ανθρώπου».

Loading the player ...
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ