Όταν ο Γρηγόρης πάει να κάνει τον δημοσιογράφο, είναι για κλάματα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:27
22/2/2016

"Όταν ο Γρηγόρης πάει να κάνει τον δημοσιογράφο, είναι για κλάματα"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την προηγούμενη εβδομάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου ήταν καλεσμένη στο “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η συγκεκριμένη συνέντευξη δε θα μπορούσε να μην απασχολήσει τα Μέσα.

Στη στήλη της στο TV Έθνος, η Νάνσυ Νικολαΐδου έγραψε:

«Κατά τ' άλλα, απέναντι από «Βράδυ», στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδινε κι αυτός τη μάχη του. Η συνέντευξή του με την πρώην πορνοστάρ ήταν μια συνέντευξη-σούπα, που δεν είχε επί της ουσίας να σου πει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Αν και προσωπικά δεν είχα και καμία πρεμούρα να ακούσω και να μάθω περισσότερα για το «δράμα μιας πρώην πορνοστάρ». Κατά τη γνώμη μου το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν θα έπρεπε καν να καλεστεί.

 

Οσον αφορά τώρα το δεύτερο μέρος της εκπομπής όπου ήταν καλεσμένος ο Νίκος Μουτσινάς; Εκεί ο Γρηγόρης ήταν ο Γρηγόρης που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ήταν ο παλιός καλός Γρηγόρης, γιατί ο άνθρωπος ξέρει από σόου. Από late night show δεν ξέρει! Η τηλεοπτική συνεύρεση Γρηγόρη, Νίκου και Δημήτρη Σταρόβα ήταν απολαυστική. Βλέπετε, όταν ο Γρηγόρης επιστρατεύει το χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του, το επικοινωνιακό του χάρισμα, είναι πολύ καλός.

Όταν όμως προσπαθεί να μπει στα παπούτσια του δημοσιογράφου είναι για κλάματα. Αν ήμουν Γρηγόρης, θα εξακολουθούσα να κλείνω μεταμεσονύχτια ραντεβού με τους τηλεθεατές, μόνο που θα το έπαιρνα... χαλλλαρά, πολύ χαλλλαρά, όπως θα έλεγε και ο τεράστιος (με την καλή έννοια) Δημήτρης!».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ