Οριστικό τέλος για τους Ράδιο Αρβύλα; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:24
2/6/2011

Οριστικό τέλος για τους "Ράδιο Αρβύλα";

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αινιγματικό τρόπο μάς αποχαιρέτησαν το βράδυ της Τετάρτης, οι «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι για πρώτη φορά έκλεισαν τη σεζόν και δεν ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου. Μάλιστα, η αποφώνηση του Αντώνη Κανάκη

 

Με αινιγματικό τρόπο μάς αποχαιρέτησαν το βράδυ της Τετάρτης, οι «Ράδιο Αρβύλα» οι οποίοι για πρώτη φορά έκλεισαν τη σεζόν και δεν ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου. Μάλιστα, η αποφώνηση του Αντώνη Κανάκη μάς άφησε με την εντύπωση ότι αυτό ίσως και να είναι το οριστικό τέλος της εκπομπής.

 

Εξάλλου, από την αρχή ο Κανάκης πέταξε το υπονοούμενο: «Αυτό είναι το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής γενικότερα». Στο τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε τον κόσμο που αποτέλεσαν το «παρεάκι» τους κι εξήγησε ότι πραγματικά δεν ξέρουν τι θα γίνει του χρόνου.  

 

«Αποφεύγουμε να συζητήσουμε τι θα κάνουμε του χρόνου μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Δεν έχουμε βρεθεί καθόλου να κάτσουμε να εξετάσουμε τις διαθέσεις μας, τι σκεφτόμαστε να κάνουμε του χρόνου... Καθόλου! Ό, τι είναι θα το μάθετε..."  είπε και μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Για να δούμε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ