Οργή Βέφας με δημοσίευμα για «απόπειρα αυτοκτονίας» της! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:12
4/3/2015

Οργή Βέφας με δημοσίευμα για «απόπειρα αυτοκτονίας» της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες μέρες μετά το θάνατο και της δεύτερης κόρης της κι ενώ προσπαθεί να διαχειριστεί το τραγικό παιγνίδι που της επεφύλαξε η μοίρα, η Βέφα Αλεξιάδου έχει να αντιμετωπίσει και τα απίστευτα δημοσιεύματα. 

Εβδομαδιαίο περιοδικό θέλει την αγαπημένη μαγείρισσα να σκέφτεται την… αυτοκτονία(!) προκαλώντας, όπως είναι λογικό, την οργή της. Η Βέφα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ξεσπά και απειλεί να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού.

«Το έχω πει πολλές φορές, θα το επαναλάβω άλλη μία. Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα δεν έχει φραγμό. Δεν σέβεται πια κανέναν. Κακοήθειες και κουτσομπολιά που διασύρουν υπολήψεις, φιγουράρουν στα εξώφυλλα των περισσότερων περιοδικών. Αυτή τη βδομάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού «Χαι» μεταξύ άλλων, η φωτογραφία μου με το ασύστολο ψέμα, το σπαραχτικό μου μήνυμα περί αυτοκτονίας. Και το άρθρο μέσα, γεμάτο κακοήθειες και ψέματα. Λόγια στο στόμα μου που όχι μόνο δεν ειπώθηκαν αλλά ούτε πέρασαν ποτέ από το μυαλό μου. Έχοντας βαθιά πίστη στο Θεό, αντιμετωπίζω το χαμό των παιδιών μου, αντλώντας δύναμη από την προσευχή και συνεχίζοντας την πορεία μου στη ζωή με το κεφάλι ψηλά. Έχω ιερό καθήκον να φροντίσω τις εγγονές μου και να συμπαρασταθώ στους γαμπρούς μου. Είναι και αυτοί παιδιά μου. Ζήτησα από τους υπεύθυνους του περιοδικού να κάνουν διάψευση, αλλιώς θα στείλω εξώδικο. Τι κρίμα! Τι ντροπή για ένα έντυπο να προσπαθεί να πουλήσει με κακοήθειες και κουτσομπολιά για πρόσωπα γνωστά στον κόσμο. Κατάντια της ελληνικής δημοσιογραφίας», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ