Όλο το παρασκήνιο: Η Μαρία Χούκλη αποχωρεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται στον ΑΝΤ1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:16
12/1/2017

Όλο το παρασκήνιο: Η Μαρία Χούκλη αποχωρεί, ο Νίκος Χατζηνικολάου έρχεται στον ΑΝΤ1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρέχουν οι εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου όπου αλλάζει τελείως το τοπίο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Η Μαρία Χούκλη είχε δηλώσει πως θέλει να κλείσει αυτός ο κύκλος της καριέρας της, όμως, λέγεται πως η δημοσιογράφος είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από τον τρόπο με τον οποίο η διοίκηση του καναλιού χειρίστηκε το όλο θέμα.

Έτσι, χθες Τετάρτη 11 Ιανουαρίου φέρεται να δήλωσε πως δεν ξαναγυρνάει στο δελτίο ειδήσεων, ενώ χαιρέτησε μόνο τους συναδέλφους της πίσω από τις κάμερες κι όχι τη διοίκηση, ώστε να δείξει την ενόχλησή της.

Τη θέση της -μέχρι να αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου- λέγεται ότι θα πάρει η Μαρία Σαράφογλου, η οποία θα παραδώσει στη συνέχεια τη σκυτάλη.

Μάλιστα, στο προφίλ της στο Facebook και η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε τα παρακάτω που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το όλο θέμα:

«Καλημέρα παίδες! Πιστεύω πως χθες βράδυ η Μαρία Χούκλη είπε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων στον ANT1. Το έγραψα και στο Μέχρι Κεραίας, χθες. Είναι κυρία, δεν είναι τρικολόρε... εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης του ερχομού του Χατζηνικολαου στο κανάλι!»

Και η ανακοίνωση ήρθε λιτή λίγο αργότερα...

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση  του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017.

Και πάλι η Ντέπυ Γκολεμά σχολίασε καυστικά: 

Ήρθε και η ανακοινωςη. Τρία γραμμάρια ολα και ολα! Να τ´ αφησω?.....

Για να "ρίξει" ακόμη μια βόμβα όλο υπονοούομενο... 

Αν έκλεισε ο κύκλος της Μαρίας Χουκλη στην τηλεόραση μπορει να ανοίγει στην πολιτική.....
Ποτε δε ξέρεις....

Φήμες θέλουν τη γνωστή δημοσιογράφο να μιλά ήδη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πιθανή συμμετοχή της στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Αναμένουμε τα -όποια- επίσημα...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ