Όλη η αλήθεια! Είχε πρόταση για το πρωινό του Mega η Τατιάνα; [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:41
5/10/2015

Όλη η αλήθεια! Είχε πρόταση για το πρωινό του Mega η Τατιάνα; [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μετακίνηση της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon κι η αποχώρησή της από το Star ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κι η ίδια αποκάλυψε ότι ούτε εκείνη τη φανταζόταν.

«Ήταν και για μένα μεγάλη έκπληξη. Ούτε εγώ φανταζόμουν τον εαυτό μου εδώ ποτέ και δεν τον φανταζόμουν μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκτός από το τι γεμίζει εμάς, είναι σημαντικό και το πως μας θέλει ο τηλεθεατής. Αυτό λοιπόν είναι αυτό που θέλει ο κόσμος από εμένα», είπε η Τατιάνα στην κάμερα του Happy Day.

 

Ένα άλλο σενάριο που είχε ακουστεί πριν την ανακοίνωση της συμφωνίας ήταν το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν ισχύει:

«Όταν γράφτηκε για το MEGA είχα ήδη συμφωνήσει με το Epsilon. Μόλις τελείωσα με το STAR δώσαμε τα χέρια. Εκεί λοιπόν άρχισε να γράφεται για το MEGA. Δεν ήθελα να αποκαλύψω ούτε που θα πάω, ούτε τι θα γίνει μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο μου με το κανάλι που ήμουν , να σεβαστώ τους όρους του συμβολαίου μου, να μη βγω και να μιλήσω για πράγματα που δεν πρέπει, αυτά είναι γνωστά και πρέπει να τα σεβόμαστε. Ουδέποτε μου έγινε πρόταση από το MEGA και δεν νομίζω ότι θα με σκεφτόταν και ποτέ το MEGA για να κάνω πρωινό. Δεν νομίζω ότι με έχει ταυτίσει ο τηλεθεατής με την ψυχαγωγία. Αυτό φάνηκε και πέρυσι, με θέλουν πιο ενημερωτική. Δεν νομίζω ότι θα είχαν και τα κανάλια αυτή τη διάθεση για μένα».

Και συνέχισε:

«Φέτος δουλεύω τόσο όσο όταν πρωτοξεκίνησα την τηλεόραση στα 25 μου, σα να είμαι μαθητευόμενη. Έρχομαι εδώ στις 9:30 το πρωί και φεύγω από εδώ στις 21:30 το βράδυ».

 

Κλείνοντας δε μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν κι είπε τα εξής:

«Εγώ αυτό που βλέπω φέτος ότι είναι πια πολλά τα κανάλια. Εσείς στον Alpha και στον ΑΝΤ1 κρατάτε τα σκήπτρα, πρώτος και δεύτερος εναλλάξ, το MEGA παραμένει πάντα ένα πολύ μεγάλο κανάλι παρόλο που έχει χάσει λίγο από τον όγκο του, ο ΣΚΑΪ και το STAR με πάρα πολύ διαφορετικά κοινά, αλλά πάνε καλά και ξαφνικά έχουμε μπει «σφήνα» και εμείς εδώ στο ανερχόμενο, μικρό Epsilon. Αισθάνομαι ότι είναι μία χρονιά που θα μοιραστεί πολύ η πίτα και η διαφημιστική και η πίτα της τηλεθέασης».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ