Όλα όσα είπε η Ευαγγελία Αραβανή για το X-Factor | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:46
25/1/2016

Όλα όσα είπε η Ευαγγελία Αραβανή για το X-Factor

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σύντομα το X-Factor θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αυτή τη φορά και η Ευαγγελία Αραβανή έχει αναλάβει να μας δίνει τον παλμό από τα παρασκήνια του σόου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Αγορά μίλησε αναλυτικά για το πώς προέκυψε η πρόταση και ποιος θα είναι ο ρόλος της στο νέο κύκλο του τάλεντ σόου.

«Δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την κ. Μαραγκουδάκη, κάναμε ένα ραντεβού και μου εξήγησαν τι ακριβώς θα ήθελαν από εμένα στο κομμάτι της παρουσίασης. Στην αρχή συζητήσαμε για το αν η συνεργασία μας θα έχει να κάνει μόνο με το backstage των live ή και με τις οντισιόν, κάποια στιγμή κάναμε ένα μικρό δοκιμαστικούλι και τελικά δώσαμε τα χέρια. Τελικά αποφασίσαμε να παρουσιάζω όλες τις οντισιόν των υποψηφίων, οπότε εγώ ξεκινάω εντατικά γυρίσματα με την παραγωγή του show μέσα στον Φεβρουάριο. Θα βαρεθείτε να με βλέπετε σε όλα τα επεισόδια.»

 

Όσο δε για τη φάση των οντισιόν που ξεκινά τον επόμενο μήνα, η όμορφη Ευαγγελία δήλωσε:

«Φυσικά, δεν θα είναι κάτι «στημένο». Έχουμε στο μυαλό μας να δούμε τις οντισιόν με μια πιο αυθόρμητη και άμεση ματιά και σκοπεύω να είμαι στο πλευρό αυτών των παιδιών από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ