Όλα για την AGB: Ο Γρηγόρης κάλεσε Περρή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:57
22/1/2014

Όλα για την AGB: Ο Γρηγόρης κάλεσε Περρή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί κάποτε η Βέρα η Λάμπρου με το όνομα να τραγουδούσε ότι.... το νινί σέρνει καράβι, αλλά που να δεις τι σέρνει... η AGB!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου, σου λέει ο Βαγγέλης Περρής τον κάλεσε στην εκπομπή του! Ποιες κόντρες και ποια... μίση; Τα ξέχασε όλα ο «Άρνι» - εκτός κι αν θέλει να μάς αποδείξει again ότι είναι το... καλό παιδί της τηλεόρασης κι όλα τα ξεχνάει – και κάλεσε τον «οχτρό» του στα Καρντάσιανς. Αλλά έπεσε πάνω σε... βράχο ηθικής, αφού ο Περρής όχι μόνο δεν αποδέχτηκε την πρόσκληση, αλλά «άδειασε» δημοσίως τον Αρναούτογλου γι ακόμη μία φορά.

 

«Η υπεύθυνη των καλεσμένων με βρήκε μια μέρα και μου είπε ότι ο Γρηγόρης πολύ θα ήθελε να πάω στην εκπομπή. Δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό. Δεν θέλω να γίνω καραγκιόζης» είπε ο Περρής στην κάμερα του Star.

Και συνέχισε τα «χτυπήματα» στον Γρηγόρη, που τι ήθελε ο άνθρωπος; Να λύσουν δημοσίως τις διαφορές τους και μάλιστα στη ΔΙΚΗ του εκπομπή. Να έχει  βρε παιδί μου ο άνθρωπος.... με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.

 «Θεωρώ ότι γίνομαι γραφικός να αποδεχτώ μια πρόσκληση ενός ανθρώπου που δεν έχει πει και τα καλύτερα λόγια για μένα. Θα μου πεις ‘’το κρατάς’’; Το κρατάω μέχρι να ακουστεί ''συγγνώμη δεν το ήθελα’’» συνέχισε ο Περρής.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ