Οι τελευταίες μέρες της Νταϊάνα στον ΑΝΤ1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:44
30/8/2012

Οι τελευταίες μέρες της Νταϊάνα στον ΑΝΤ1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή τα 15 χρόνια που συμπληρώνονται από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξετυλίξει τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Με αφορμή τα 15 χρόνια που συμπληρώνονται από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξετυλίξει τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στη σήραγγα Pont de l' Alma του Παρισιού, στις 31 Αυγούστου του 1997, σόκαρε την κοινή γνώμη και βύθισε στο πένθος χιλιάδες ανθρώπους πυο λάτρεψαν την "Λαίδη Ντι".


Μέσα από το Docudrama με την υπογραφή του BBC, θα παρακολουθήσουμε λεπτομερώς τις τελευταίες μέρες της πιο αγαπημένης πριγκίπισσας του πλανήτη. Μιας γυναίκας που η αναγνωσιμότητά της, το στιλ της και το κοινωνικό της προφίλ ξεπερνούσε τη Μέριλιν Μονρόε, τη Γκρέτα Γκάρμπο, τη Μάρλεν Ντίντριχ.

Το σενάριο βασίστηκε στην έκθεση 800 σελίδων που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο 2006 από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Ηνωμένου Βασιλείου και σ’ ένα εκτενές αρχείο με βίντεο, ειδήσεις, συνεντεύξεις και φωτογραφίες, ώστε να περιγράφει ακριβέστερα τα γεγονότα.

Παρασκευή 31/8 στις 21.00

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ