Οι μπηχτές του Περρή για Ουγγαρέζο & Πρωινό | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:00
4/4/2016

Οι μπηχτές του Περρή για Ουγγαρέζο & "Πρωινό"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά το πρόωρο τέλος του Spata Live, πολλά σενάρια ακούστηκαν γύρω από τηλεοπτικό μέλλον του Δημήτρη Ουγγαρέζου στον ANT1 και εκτός του ότι παραμένει στο σταθμό και ότι αυτό  θα σχετίζεται με το Ougachallenge, δε γνωρίζουμε επίσημα κάτι παραπάνω.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Την προηγούμενη εβδομάδα τον είδαμε να κάνει έκτακτη εμφάνιση στο πάνελ του “Πρωινού” αλλά και πάλι δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό ούτε εάν αυτό θα γίνει συνήθεια ούτε εάν οι εμφανίσεις του στην εκπομπή. Και σήμερα τον είδαμε στην εκπομπή με τον Λιάγκα να λέει πως θα είναι κάποιες φορές την εβδομάδα μαζί τους.

 

Στη στήλη του στο Πρώτο Θέμα, ο Βαγγέλη Περρής έγραψε σχετικά με την επάνοδο του Ουγγαρέζου στο “Πρωινό”:

«Λαγό από το καπέλο θεωρούν ότι έβγαλαν όσοι ανακάλυψαν “επιστροφή του Ουγγαρέζου στην πρωινή ζώνη”. Στην πραγματικότητα ο παρουσιαστής θα εμφανιστεί μόλις δύο φορές στο “Πρωινό”, θέλοντας κυρίως να διαφημίσει την επανάκαμψη του “Ουγκατσάλεντζ”. Πάντως το σύντομο πέρασμά του έχει άμεσες συνέπειες, μία που κατά την ημέρα που κάθισε στο πάνελ της εκπομπής τα νούμερα τηλεθέασης θύμισαν καλές, όχι πολύ παλιές εποχές. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το δίδυμο των παρουσιαστών κρατάει ακόμη γερά και το μόνο που ίσως χρειάζεται είναι ανανέωση στα πρόσωπα του πάνελ που πλέον δεν έχουν πολλά να προσφέρουν».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ