Οι μοτοσικλέτες δεν... βλάπτουν | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:21
16/4/2010

Οι μοτοσικλέτες δεν... βλάπτουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, που από 20 χρόνων ασχολείται με τις μηχανές.

Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, που από 20 χρόνων ασχολείται με τις μηχανές. Μάλιστα, μας το αποδεικνύει ότι είναι τέλειος «καμικάζι» οδηγώντας μία από αυτές για το «Traction» του Κώστα Στεφανή, το οποίο θα μεταδοθεί μεθαύριο Σάββατο, στις 14:50 στο Μega.

Aν και ο νεαρός ηθοποιός «πνίγεται» από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς έχει γυρίσματα για το σίριαλ «Η οικογένεια βλάπτει» και παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη με το έργο «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», κατάφερε να βρει χρόνο και βρέθηκε στον Υμηττό για το γύρισμα.

Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα οδηγούσε μία από τις αγαπημένες του μηχανές. Άλλωστε, δεν είναι μόνο λάτρης του σπορ, αλλά διοργανώνει φέτος και το Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας, που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στη Φλωρεντία.

Με κομμένη την ανάσα όλοι έβλεπαν τον Πυγμαλίωνα να παίρνει τις στροφές με ταχύτητα σαν να συμμετείχε σε ξένη ταινία δράσης. Όλα πήγαν ρολόι, με απόλυτη ασφάλεια και, όπως μας είπε ο ίδιος: «Πέρασα υπέροχα. Ήταν μια ωραία εμπειρία, καθώς είμαι λάτρης των μηχανών και τη συγκεκριμένη ήθελα πολύ να την οδηγήσω. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για μένα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ