Οι επιθέσεις που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το δημοψήφισμα [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:22
1/7/2015

Οι επιθέσεις που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το δημοψήφισμα [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Θέλω να πω κάτι με αφορμή τις τελευταίες μέρες που πιστεύω ότι αυτό είναι το χειρότερο που μας συμβαίνει. Έχουμε διχαστεί σαν λαός και εκτός αυτού, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μες στη δυστυχία τους, την ανασφάλειά τους και την ανέχεια που ζουν ίσως πολύ πριν από τη σημερινή κατάσταση, μπαίνουν στη διαδικασία του να κάνουν χυδαίες επιθέσεις ο ένας στον άλλον.

Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε την άλλη άποψη, γιατί θεωρητικά σε όλη αυτή την ιστορία όλοι θέλουμε το ίδιο πράγμα. Και το λέω και σε ανθρώπους, που μέσα από την ανωνυμία τους, μέσα από τα social media έχουν μπει σε μια διαδικασία απόλυτου φανατισμού κι επιθετικότητας και χυδαιότητας και κατηγορεί ο ένας τον άλλον για προπαγάνδα.

Παιδιά, όλοι το ίδιο θέλουμε. Να έχουμε μια καλύτερη Ελλάδα για τα παιδάκια μας, να μπορούμε να έχουμε μια ζωή όπου να μπορούμε να προσφέρουμε τα βασικά στους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι είναι σε μια πιο δύσκολη κατάσταση από κάποιους άλλους, αλλά αυτό τι σημαίνει; Να πάμε όλοι στο χείλος της καταστροφής κι όλοι στον γκρεμό για να ισοπεδωθούν όλα και να ξεκινήσουμε όλοι από μια καμένη γη; Το λέω γιατί βλέπω πολύ επιθετικότητα».

Και συμπλήρωσε:

«Κάνεις ένα tweet ότι είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, που δεν σημαίνει ότι είμαι υπέρ του Σαμαρά ή του Βενιζέλου. Είμαι υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, τέλος! Και ξαφνικά βρίσκεσαι σάκος του μποξ και δέχεσαι χυδαίες επιθέσεις. Νιώθω την ανάγκη να το πω γιατί μου συνέβη κι εμένα. Δέχεσαι χυδαίες επιθέσεις. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τη γνώμη του άλλου όταν θεωρητικά θέλουμε το ίδιο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ