Οι Έλληνες σταρ unplugged στο MTV! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:24
1/4/2010

Οι Έλληνες σταρ unplugged στο MTV!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Πολύ δυνατό αναμένεται το πρόγραμμα του MTV για το Μάιο, όπως το επιμελήθηκε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Δάφνη Βασιλειάδη.

Πολύ δυνατό αναμένεται το πρόγραμμα του MTV για το Μάιο, όπως το επιμελήθηκε η διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Δάφνη Βασιλειάδη.

Στις ελληνικές παραγωγές που πρόκειται να ξεκινήσουν, εκτός από το MTV Live @ Your Place με πρώτο καλλιτέχνη τον Μύρωνα Στρατή, είναι και το MTV Unplugged Sessions. Πρόκειται για την ελληνική παραγωγή του MTV που προβάλλει διάσημους Έλληνες και ξένους μουσικούς καλλιτέχνες να παίζουν ακουστικά όργανα live μπροστά από ένα μικρό κοινό, ερμηνεύοντας «unplugged» εκδοχές του ρεπερτορίου τους.

Το κοινό θα επιλέγεται μέσα από διαγωνισμό και δεν θα ξεπερνάει τα 500 άτομα, δίνοντας έτσι τον αέρα ενός exclusive, money-can’t-buy event. Οι χώροι της συναυλίας θα επιλέγονται έπειτα από έρευνα του production team του MTV, για να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στον ακουστικό ήχο του κάθε συγκροτήματος. Η εκπομπή θα μαγνητοσκοπείται και θα προβάλλεται σε prime time ζώνη του σταθμού. Παράλληλα, το πρόγραμμα του MTV ενισχύεται με καινούργιες ξένες παραγωγές αλλά και τους νέους κύκλους προγραμμάτων που ήδη προβάλλονται με τεράστια επιτυχία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ