«Οι 3 Χάριτες»: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζονται πια σε επανάληψη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:36
30/9/2016

«Οι 3 Χάριτες»: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζονται πια σε επανάληψη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι μία από τις πρώτες και πιο πετυχημένες κωμικές τηλεοπτικές σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, η οποία προβλήθηκε για τρεις συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν, κάνοντας τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο. 

Ο λόγος για τις «3 Χάριτες», οι οποίες για ολόκληρη τη δεκαετία του '90 παίζονταν ασταμάτητα σε επανάληψη, κάτι σαν το «Κωνσταντίνου & Ελένης», αλλά μετά το 2000 τις χάσαμε από την οθόνη μας. 

 

Τον λόγο τον εξήγησε μία από τις πρωταγωνίστριες σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Έτοιμο το πρωινό», η Μίνα Αδαμάκη, η οποία υποδυόταν την Ειρήνη, την πιο μικρή αδερφή, ενώ ανέφερε πως ούτε οι ίδιοι οι συντελεστές περίμεναν ότι η σειρά θα έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία. 

«Μου αρέσει που ο ρόλος έχει μείνει και μου αρέσει και που σταμάτησε να παίζεται στην τηλεόραση, αφού είχε παιχτεί πάρα πολύ στις επαναλήψεις. Το σταματήσαν οι ίδιοι οι συγγραφείς και αυτό το βρίσκω πολύ σωστό. Γιατί μετά κουράζει, ευτελίζεται. Παρ’ όλ’ αυτά παίζεται στο internet και το μαθαίνουν νέα παιδιά και ακουμπάει τα νέα παιδιά με τη νέα ένταση.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ