Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega - Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα του σειρά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:12
6/7/2021

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega - Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα του σειρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το ακούγαμε καιρό, όμως τώρα έχουμε την επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι.

Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του σταθμού, όπου τονίζεται ότι ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. "Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες", γράφει συγκεκριμένα.

Τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.
Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει… 

Εν αναμομή περισσότερων πληροφοριών περί συντελεστών, γυρισμάτων και πρεμιέρας, θυμίζουμε ότι φέτος το Mega ετοιμάζεται για "ολική επαναφορά" σε όλους τους τομείς.

Η πιο πρόσφατη μεταγραφή που ανακοινώθηκε ήταν αυτή της Ελεονώρας Μελέτη, ενώ το πρώτο teaser για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη είναι ήδη στον αέρα.

  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ