Ο Τσίπρας στον Ενικό... σάρωσε στις νεαρές γυναίκες! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:27
1/3/2016

Ο Τσίπρας στον "Ενικό"... σάρωσε στις νεαρές γυναίκες!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Στον Ενικό” ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας (29/2) ο Αλέξης Τσίπρας. Και ελέω της επικαιρότητας και των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, κυρίως στο προσφυγικό και στο οικονομικό, η συνέντευξη του Έλληνα πρωθυπουργού είχε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Και αυτό μεταφράστηκε και σε νούμερα, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης. Και μάλιστα σε μία μέρα, που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς απέναντι παίζουν προγράμματα όπως οι “Ράδιο Αρβύλα” και ο Θέμος Αναστασιάδης με το “ΟΛΑ”.


 

Πόσοι λοιπόν τηλεθεατές κάθισαν να δουν τον πρωθυπουργό; Και κυρίως, ποιοι τον είδαν; Η παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή συγκίνησε περισσότερο τους άνδρες ή τις γυναίκες; Τους νέους ή τις μεγαλύτερες ηλικίες; Ιδού, οι απαντήσεις όπως καταγράφηκαν από τη Nielsen.

 


 

Η εκπομπή στο γενικό σύνολο έκανε τηλεθέαση 27,6% και στα δυναμικά 19,2%, που μεταφράζεται σε 714,847 τηλεθεατές. Μάλιστα, ο Τσίπρας “δίχασε” τη νεολαία, αφού οι άνδρες ηλικίας 15-24 αδιαφόρησαν εντελώς, κάνοντας μόλις και μετά βίας 7,35%. Αντίθετα, στις νεαρές κυρίες ο Τσίπρας “σάρωσε”, αφού έκανε 33,1%!


 

Η συνέντευξη είχε σουξέ και στους άνδρες ηλικίας άνω των 55 χρόνων, κάνοντας 42%!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ