Ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν τρέμει για την όμορφη γυναίκα του! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:28
7/9/2015

Ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν τρέμει για την όμορφη γυναίκα του!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός είναι ο τηλεοπτικός Σουλειμάν (κατά κόσμον Χαλίτ Εργκέντζ) σε συνέντευξη που έδωσε. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τη σύζυγό του, Μπεργκιουζάρ Κορέλ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» ως Σεχραζάτ

Και δε δίστασε να εκφράσει δημοσίως τον έρωτα του για εκείνη, αλλά και να παραδεχτεί ότι… τρέμει μήπως και τον αφήσει! Το ζευγάρι ερωτεύτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Χίλιες και μια νύχτες» κι ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος. Ενώ η ιστορία αγάπης τους είναι κάτι σαν… παραμύθι που την αγκάλιασαν οι γείτονες μας. Αν και κάποιοι μέχρι και σήμερα, επιμένουν να μην τη βλέπουν με καλό μάτι.

 

 Οι γυναίκες είναι ο ευεργέτριές σου;

«Η Μπεργκιουζάρ είναι ο ευεργέτριά μου».

 

 Αλήθεια, πώς είναι η αγάπη σας;

«Είναι κάτι που δεν είναι όλοι προορισμένοι να ζουν. Η μοίρα μας με την Μπεργκιουζάρ γράφτηκε μαζί. Στην αρχή είχα γνωριστεί με τη μητέρα και τον πατέρα της, μάλιστα είχα δουλέψει μαζί τους. Τότε ήμουν γύρω στα 20. Η Μπεργκιουζάρ ήταν 12 χρόνια μικρότερη, δεν είχαμε γνωριστεί τότε, πιθανόν να πήγαινε ακόμη σχολείο. Πέρασαν χρόνια, και την ξαναείδα τυχαία ενώ αργότερα βρεθήκαμε ξανά στο πλατό της σειράς “Χίλιες και μία νύχτες”. Αμέσως αντιληφθήκαμε ότι υπήρχε πάντα η χημεία ανάμεσά μας».

 

Προφανώς σου άρεσε χρόνια πριν...

«Ναι, αλλά είναι μία πολύ ευαίσθητη γυναίκα. Δεν έκανε φανερό εύκολα το τι ήθελε. Προφανώς να ήταν και άτολμη. Όπως καταλαβαίνεις, και εγώ προχώρησα φυσικά. Μετά έκανα κάποιες σχέσεις, παντρεύτηκα κιόλας. Στη ζωή για κάθε ωραίο πράγμα πληρώνεις ένα τίμημα. Εμείς για αυτόν τον έρωτα ακόμα πληρώνουμε, αφού όλοι, γνωστοί και άγνωστοι, μπορούν να μιλάνε για τη σχέση μας. Είμαστε εκτεθειμένοι σε άμεσες ύβρεις και συκοφαντίες. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι αδικούν την Μπεργκιουζάρ .Όταν άρχισε η αγάπη μας, κάποιοι προσπάθησαν να παρουσιάσουν την Μπεργκιουζάρ ως τη γυναίκα που τελείωσε τον πρώτο μου γάμο. Αυτό είναι το πρόβλημα. Είναι απολύτως άδικο να τη χαρακτηρίζουν ως μια γυναίκα που διαλύει οικογένειες. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και αυτό είναι η καλύτερη απάντηση. Έχουμε κλείσει τα αυτιά μας και παραμένουμε οικογένεια αγκαλιασμένη. Πάρα πολλοί άνθρωποι λένε ανούσιες κουβέντες. Έχουμε αποφασίσει, όμως, να μην καβγαδίζουμε με αυτούς τους ανθρώπους. Προτιμούμε να ξοδεύουμε την ενέργεια μας στην αγάπη μας, παρά σε αυτούς. Δυστυχώς, οι άνθρωποι μας βλέπουν σαν ανοιχτό στόχο. Πετούν βόμβες μέσα στο σπίτι μας συνεχώς».

 

 Φοβάσαι μήπως σε αφήσει και φύγει;

«Φυσικά και φοβάμαι. Δεν θέλω ούτε να περνάει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Τίποτα και κανένας μας δεν είναι δεδομένος στη ζωή μας».

 

Πηγή: mytv

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ