Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, νέο πρόσωπο στο Μπρούσκο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:49
17/4/2014

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, νέο πρόσωπο στο Μπρούσκο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τη Δευτέρα του Πάσχα 21 έως Παρασκευή του Πάσχα 25 Απριλίου, (επεισόδια 144-148), οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» κορυφώνονται μ’ ένα νέο πρόσωπο, το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της ιστορίας.

Πρόκειται για τον Πάτροκλο Δήμου (Θεοχάρης Ιωαννίδης), τον βιολογικό αδελφό του Νεκταρίου Ματθαίου, τον οποίο θα δούμε στο «Μπρούσκο» από το επεισόδιο 146 και μετά.

Ο Πάτροκλος έζησε και μεγάλωσε σε Ίδρυμα στη Γερμανία, όταν τον εγκατέλειψαν οι Έλληνες θετοί γονείς του. Σε γενικές γραμμές θετικός χαρακτήρας, αλλά με μια καλά κρυμμένη «σκοτεινή» πλευρά! Η οικογένεια Ματθαίου θα τον δεχθεί με χαρά! Μόνο ο Αχιλλέας θα είναι καχύποπτος απέναντί του. Ο Νεκτάριος και η Δήμητρα θα τον συμπαθήσουν αμέσως. Τα δύο αδέλφια θα τα δούμε σε πολλές σκηνές να συνομιλούν στα γερμανικά. Ο Νεκτάριος και ο Πάτροκλος είναι οι καρποί ενός μεγάλου, αλλά παράνομου έρωτα. Όλη την αλήθεια για την ιστορία γνωρίζει μόνο η γιαγιά Αδριανή. Για πόσο όμως θα μπορέσει να κρατήσει στο σκοτάδι το παρελθόν;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ