Ο Στέφανος στη φυλακή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:22
11/1/2011

Ο Στέφανος στη φυλακή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Μπορεί να γλίτωσε προς το παρόν τη φυλακή, γιατί θα ξαναζήσει τον εφιάλτη η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου), αλλά συλλαμβάνεται ο γιος της, ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου).

Μπορεί να γλίτωσε προς το παρόν τη φυλακή, γιατί θα ξαναζήσει τον εφιάλτη η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου), αλλά συλλαμβάνεται ο γιος της, ο Στέφανος (Αλέξανδρος Σταύρου). Τον κατηγορούν ότι αυτός οργάνωσε την απαγωγή του παιδιού του. Ποιος κρύβεται όμως πίσω από το καλά οργανωμένο σχέδιο; Μήπως η αδερφή του Νταίζη (Μαριάννα Πολυχρονίδη);

Όχι, άλλο είναι το κρυφό έγκλημα... Ο Δημήτρης Μπέλλος πλήρωσε για να απαγάγουν το μωρό του Στέφανου και της Εύας (Φαίη Ξυλά)! Όσο για το άλλο έγκλημα, η Νταίζη θα το ανακαλύψει, αλλά θα το κρατήσει προς το παρόν κρυφό, μέχρι να ανακαλύψει τι σχέση έχει ο Μπέλλος με την παρέα της «Φεγγαρόπετρας». Κι ενώ οι μόνοι ευτυχισμένοι είναι η Νόρα (Αντιγόνη Δρακουλάκη) με τον Λουκά (Παναγιώτης Πετράκης), η Αντιγόνη την παρακαλάει να αναλάβει την υπεράσπιση του γιου της κι εκείνη δέχεται. Μάταια ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει την αστυνομία ότι δεν έχει καμιά σχέση με την απαγωγή του παιδιού του και όλα είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη! Ακόμα και η αγαπημένη του, η Μελίτα (Χρύσα Παπά), δεν τον πιστεύει και οδηγούνται σε ένα μεγάλο καβγά, ενώ η Εριέττα στέκεται στο πλευρό του. Μάλιστα, πηγαίνει στο σπίτι της Νόρας και του Λουκά ελπίζοντας ότι θα έχουν κάτι παρήγορο να της πουν. Δυστυχώς, όμως, άλλος ένας φόνος ταράζει την «Εδέμ»! Ο απαγωγέας του παιδιού που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι δεν έστησε όλη αυτή την ιστορία, ο Στέφανος, βρίσκεται δολοφονημένος, τρομοκρατώντας περισσότερο την παρέα της «Φεγγαρόπετρας». Οι εξελίξεις τρέχουν όπως και τα γυρίσματα της σειράς και οι ηθοποιοί δεν ξεκουράστηκαν σχεδόν καθόλου τις γιορτές. Εκείνοι πάντως που έτρεχαν περισσότερο ήταν ο Παναγιώτης Πετράκης, που έπρεπε να προλάβει παραστάσεις στο θέατρο, εμφανίσεις σε μουσική σκηνή και το «Just the 2 of Us», αλλά και ο Αλέξανδρος Σταύρου, που κάθε φορά που χτυπούσε το κινητό του αλαφιαζόταν, καθώς η σύζυγός του Μαριάννα Τουμασάτου είναι έτοιμη να γεννήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ