Ο Σρόιτερ αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στο δελτίο του Alpha | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:58
3/6/2016

Ο Σρόιτερ αποκάλυψε τις αλλαγές που έρχονται στο δελτίο του Alpha

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τον Μάρτιο οπότε και μετακινήθηκε το δελτίο του ANT1  μία ώρα νωρίτερα και παίζει απέναντι από αυτό του Alpha που μέχρι τότε ήταν το μόνο με ώρα έναρξης στις 19.00 ο ανταγωνισμός φούντωσε.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “7 Μέρες TV” ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει το σενάριο που είχε ακουστεί πρόσφατα περί πιθανής μετακίνησής του στον ANT1, ενώ έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν και μίλησε και για του χρόνου:

«Σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα για τον Alpha ήταν πολύ καλά. Κατ’ αρχάς, κέρδισε σε τηλεθέαση τη βραδιά των εκλογών, ενώ το δελτίο κλείνει πρώτο τη σεζόν και μετά την αλλαγή του Μαρτίου, οπότε και το δελτίο του ΑΝΤ1 ήρθε στις 19.00».

 

Και συνέχισε για το τι θα αλλάξει στο δελτίο την επόμενη τηλεοπτική σεζόν:

«Ακόμη δεν είμαστε σε αυτήν τη φάση, γιατί μόλις ολοκληρώθηκε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι της ενημέρωσης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις για την Ελλάδα και τη συμφωνία. Όμως ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας ο οποίος θα μας βρει σε συσκέψεις για την επόμενη χρονιά. Αλλαγές θα γίνουν, αλλά χωρίς να αλλάζει η βασική συνταγή. Έχουμε ένα γρήγορο δελτίο, που καλύπτει όλη την επικαιρότητα, που μένει στο ρεπορτάζ, με συζητήσεις και σχόλια στο βαθμό που δεν επηρεάζουν την ίδια την ειδησεογραφία».

Τέλος, εάν και άλλα κανάλια μετακινούσαν τα κεντρικά δελτία στις 19.00, θα άλλαζε το τοπίο;

«Δεν το ξέρω αυτό. Τα νούμερα και τις επιδόσεις στην τηλεόραση δεν μπορεί να τις προβλέψει κανείς. Δεν ξέρω αν θα μετακινηθούν άλλοι στις 19.00, ούτε αν υπάρχουν τέτοια σχέδια από κάποιο σημείο και μετά. Αν ένα δελτίο έχει αποκτήσει ένα σταθερό κοινό και συνεχίζει χωρίς να κάνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του, δεν έχει τίποτα να φοβάται».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ