Ο ΣΚΑΪ καταποντίζει την τηλεθέαση των Γερμανού- Σπυροπούλου- Μπαλατσινού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:26
31/10/2016

Ο ΣΚΑΪ καταποντίζει την τηλεθέαση των Γερμανού- Σπυροπούλου- Μπαλατσινού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι και αν οι τηλεθεατές της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις ψυχαγωγικές εκπομπές, εκείνοι προτιμούν ξεκάθαρα ενημέρωση και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το Σαββατοκύριακο 29 την πρώτη θέση στον πίνακα της τηλεθέασης κέρδισε το «Σαββατοκύριακο με δράση» με 26,3% στο γενικό σύνολο και 12,7% στο νεανικό κοινό. Τη δε Κυριακή το «Ακραίως» πάλι ήρθε πρώτο με 23,2% και 16,7% αντίστοιχα.

 

Όσον αφορά τώρα τα ψυχαγωγικά πρωινά το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στο γενικό σύνολο πρώτο ήρθε το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με 10,3% κι ακολούθησαν τα «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και «Jenny- Jenny» με 9,3% και 7,4% αντίστοιχα. 

Στο δε νεανικό κοινό πρώτο ήρθε το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με 8,9% κι ακολούθησαν το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με 7,5% και το «Jenny- Jenny» με 5,7%

 

Την Κυριακή τώρα, στο γενικό σύνολο, την πρωτιά πήρε το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με 10,6%, δεύτερο το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με 8% και τρίτο το «Jenny- Jenny» με 7%.

Τέλος, στο δυναμικό κοινό πάλι πρώτο ήρθε το «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» με 10,4% κι ακολούθησαν το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» με 9,3% και το «Jenny- Jenny» με 6,1%.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ