Ο Σεφερλής απάντησε: Θα ξανάκανε πρωινό; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:45
16/3/2016

Ο Σεφερλής απάντησε: Θα ξανάκανε πρωινό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πέρσι παρουσίαζε το πρωινό “Mega με μία”, αλλά φέτος ο Μάρκος Σεφερλής μετακινείται στα απογεύματα του σαββατοκύριακου μέσα από τη συνχότητα του Star.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξή του στο Τηλέραμα, ο Σεφερλής απάντησε στο ερώτημα εάν θα ξαναέκανε πρωινό:

«Ναι αμέ, γιατί όχι; Εάν μου το επέτρεπαν βέβαια οι λοιπές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες. Ήταν κάτι που μου άφησε πολύ ωραία γεύση και με έφερνε σε καθημερινή επαφή με το κοινό που λατρεύω».

Ποιά πρωινή εκπομπή παρακολουθεί από το σπίτι του; Ιδού η απάντηση:

«Είναι τόσο λίγες οι ελεύθερες ώρες μου, που προτιμώ όταν έχω την ευκαιρία να ξεκουράζομαι, επομένως δεν προλαβαίνω να βλέπω πρωινά. Εάν όμως συμβεί να είμαι σπίτι, βλέπω τα πάντα, δεν σνομπάρω κανέναν και ούτε λέω "μακριά". Άλλωστε αγαπώ την τηλεόραση και μιλάω πάντα με τα καλύτερα λόγια, γιατί είναι πολύ δυνατό μέσο και έγινα γνωστός μέσα από αυτήν. Δεν γύρισα ποτέ την πλάτη στην τηλεόραση. Ακούω κάποιους που μιλάνε άσχημα, ενώ έχουν ωφεληθεί και έχουν πάρει πολλά λεφτά από αυτήν, και πληγώνομαι. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για κάτι που σε έκανε και σε τροφοδότησε οικονομικά για κάποιο διάστημα της ζωής σου».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ