Ο Παπαδάκης στέλνει τηλεθεατή στην Δίωξη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:40
31/12/2013

Ο Παπαδάκης στέλνει τηλεθεατή στην Δίωξη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με νεύρα, με πολλά νεύρα και κάτι μηνύσεις αποχαιρέτησε το 2013 ο Γιώργος Παπαδάκης και να ναι καλά γι αυτό τηλεθεατής, που τον έβγαλε από τα ρούχα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ένα μήνυμα τηλεθεατή έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή, που από τον αέρα της εκπομπής τού ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του, ενώ μεταξύ άλλων τον αποκάλεσε και... γελοίο. 

 

«Ρε Κωνσταντίνε Σαρρή έλα να μοιραστούμε τα λεφτά που έχω στην Ελβετία. Είναι ένας γελοιοδέστατος εδώ που λέει "με τα λεφτά που έχεις γιατί δε δίνεις εσύ". Το πρόβλημά σου βρε γελοίε εγώ είμαι; Οι χαρακτηρισμοί του είναι απαράδεκτοι και χυδαίοι», είπε στην αρχή ο Παπαδάκης, για να φουντώσει στη συνέχεια.

«Θα αποτανθώ για πρώτη φορά στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είναι κάποιοι που χρησιμοποιούν εκφράσεις που είναι απαράδεκτες και χυδαίες, χρονιάρες μέρες. Όσο και αν κάνεις υπομονή, αν το συνεχίζουν θα πρέπει να πάρουν την απάντηση. Όσο για τα λεφτά στην Ελβετία, σε προκαλώ... έλα να τα μοιραστούμε. Αλλά γιατί δεν έρχεστε εδώ να τα πούμε;»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ