Ο Μουτσινάς σπάει τη σιωπή του και... αδειάζει τον Βερύκιο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:18
20/7/2016

Ο Μουτσινάς "σπάει" τη σιωπή του και... αδειάζει τον Βερύκιο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σίγουρα - μέχρι στιγμής - η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha είναι το τηλεοπτικό θέμα του καλοκαιριού. Μέχρι να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποχωρεί από το Πρωινό, οπότε θα έχουμε να ασχοληθούμε για πολύ καιρό. 

Την επιστροφή του... απολωλότος προβάτου σχολιάσθηκε όσο καμία, ενώ έφερε και εσωτερικές αναταραχές στον Alpha, αφού ποιος θα ξεχάσει την επίθεση του Δήμου Βερύκιου στον Μουτσινά και το "αδειασμα" του, όταν ανακοινώθηκε η μεταγγραφή.

Αλλά δεν ήταν και το μοναδικό μέτωπο. Πολλοί είπαν ότι ο ΑΝΤ1 δεν είχε ιδέα, ενώ προοριζε τον Μουτσινά για το Πρωινό δίπλα στη Φαίη Σκορδά Επίσης, άλλοι σχολίασαν ότι η Κατερίνα Καινούργιου έφυγε από τον Alpha, αφού δεν ήταν στα σχέδια μία απογευματινή εκπομπή.

Σε όλα αυτά ο Μουτσινάς δίνει τις δικές του απαντήσεις, ενώ ενδιαφέρον έχει το νέο "άδειασμα" που κάνει στον Βερύκιο!

 

 

"Προτεραιότητά μου ήταν ο ΑΝΤ1 γι’ αυτό και είχα ζητήσει λίγο χρόνο από τον Alpha. Η πρόταση, όμως, που μου έγινε για το πρωινό στον ΑΝΤ1 ήταν μεν πολύ τιμητική αλλά είπα «δεν ταιριάζω σε αυτό»! Θα ήμουν λίγο άκαιρος και ασυνεπής. Θα το έκανα μόνο και μόνο για να έχω δουλειά και για να συνεργαστώ με τη Φαίη. Αλλά από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση του Alpha, που εγώ τη θεωρώ για μένα καλύτερη, δεν είχα λόγο να μην το κάνω. Έκλεισα και υπέγραψα με τον Alpha αφότου τελείωσα με τον ΑΝΤ1. Τους ενημέρωσα ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω το πρωινό και τους ευχαρίστησα για την τιμή που μου έκαναν, λέγοντας ότι θα προχωρήσω με τον Alpha. Αυτό έγινε..." ξεκαθάρισε για το τι συνέβη με το πρώην κανάλι του.

 

Για την Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε ότι εν μέρει έπαιξε ρόλο και η κόντρα της με την Ηλιάκη!

"Μετά από όλη την κόμπλα που δημιουργήθηκε με τη Μαρία και την Κατερίνα δεν θα μπορούσε να πετύχει, θα ήταν λάθος. Γιατί το ιδιαίτερο του «Δέστε τους» ήταν η παρέα όχι η θεματολογία"΄, είπε.

Και πάμε στο ζουμί της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό You, όσα είπε δηλαδή για τον Βερύκιο, όπου αναρωτήθηκε τι ζόρι τραβάει μαζί του!

"Ήταν σαν να είπε η Τσιμτσιλή,ή  η Ελένη ότι η πόρτα είναι κλειστή για μένα στον Alpha, ήταν δηλαδή σα να το είπε ένας παρουσιαστής ενώ εγώ μιλούσα με διευθυντή. Δεν υποτιμώ, βέβαια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι σε κανένα ραντεβού που είχα με τον Alpha δεν ήταν παρών ο Βερύκιος", είπε, αδειάζοντας τον εμμέσως πλην σαφώς!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ