Ο Μουτσινάς μίλησε για την «απέναντι» Καραβάτου και την «κεντρικιά» Καινούργιου [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:28
2/2/2016

Ο Μουτσινάς μίλησε για την «απέναντι» Καραβάτου και την «κεντρικιά» Καινούργιου [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Κατερίνα Καραβάτου στο «Κους Κους», αλλά φέτος είναι «αντίπαλοι» στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και μίλησε στο «Με το Καλημέρα» για την παλιά συνεργάτιδά του.

«Η Κατερίνα Καραβάτου είναι πολύ καλύτερη από μένα στο πρωινό. Τέσσερα κανάλια κάνουμε μια προσπάθεια για την ψυχαγωγία, απέναντι στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ και τα παιδικά του Star.

Ήθελα πολύ να δουλέψω με τη Μαρία, προσπαθώ να εκτιμώ αυτούς με τους οποίους δουλεύω μαζί. Αν δουλεύεις με κάποιον που δεν εκτιμάς, είναι πολύ το ζόρι».

Σε ερώτηση δε για την άλλη πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου και για αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, ο παρουσιαστής δήλωσε:

 

«Αυτή είναι η Κατερίνα. Δεν είναι κάποια διαφορετική. Φέτος βλέπουμε περισσότερα από τον χαρακτήρα της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ποτέ κάτι άλλο. Μια χαρά είναι η Κατερίνα ως κεντρική παρουσιάστρια. Έχει φέρει την εκπομπή εκεί που θέλει, είναι πάνω στο αντικείμενό της».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ