Ο Λουδάρος ασπίδα της Σπυροπούλου! Αμ πως | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:38
5/11/2014

Ο Λουδάρος "ασπίδα" της Σπυροπούλου! Αμ πως

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πριν λίγες μέρες, είχαν φουντώσει οι φήμες που ήθελαν τον Αντώνη Λουδάρο να αποχωρεί από την εκπομπή της Κων/νας Σπυροπούλου. Ειδικά, μετά την απομάκρυνση της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία και τον είχε επιλέξει για το πρωινό του Alpha.

Ωστόσο, ο Λουδάρος όχι μόνο δε φεύγει από το "Σπίτι, σπιτάκι" της Σπυροπούλου, αλλά ορθώνει το ανάστημά του και υπερασπίζεται την παρουσιάστρια με δύναμη και πάθος! Αμ πως. Ο Λουδάρος, λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξή του απάντησε σε όλα τα "καυτά" ερωτήματα που αφορούν την εκπομπή, από τις χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση, την αποχώρηση της Κουτσελίνη, το κλίμα που επικρατεί, αλλά και την ίδια τη Σπυροπούλου.

Αν έχει μετανιώσει την επιλογή της παρουσίασης:

"'Οχι, μόνο δεν έχω μετανιώσει, αλλά σκέφτομαι τι καλύτερο θα μπορούσα να κάνω γενικότερα, όχι μόνο για την συγκεκρμένη εκπομπή. Είναι ένα κομάτι που μου αρέσει πολύ. Όσο βάρβαρο κι αν είναι να σηκώνεσαι κάθε Σαββστοκύριακο στις 6 το πρωί, η αδρεναλίνη που υπάρχει στον αέρα με φτιάχνει. Είναι σαν να έχω πάει σε μια ξένη χώρα και γι' αυτό μπορεί μερικές φορές να κοιτάζω σαν...τουρίστας! Κι αυτός θα πρέπει να είναι σιγά-σιγά ο σκοπός μου. Να είμαι τα μάτια του θεατή μέσα στην εκπομπή.

Για το κλίμα που επικρατεί στα μέσα γενικότερα:

"Αν χτυπάνε την εκπομπή ή την παράσταση που βρίσκομαι, χτυπάνε κι εμένα. Αλλά δεν θα βάλω και πλερέζες! Απλά γίνομαι πιο δυνατός.

Για τα νούμερα τηλεθέασης:

"Θα ήθελα να είμαστε σε καλύτερη θέση, αλλά με βεβαιότητα σου λέω ότι θα είμαστε. Τα νούμερα που γίνονται δεν ανταποκρίνονται στη δουλειά μας. Σιγά-σιγά η εκπομπή θα βρει το κοινό της και θα προχωρήσει, αλλά αυτό θα το δείτε με τον καινούριο χρόνο".

Η Σπυροπούλου ως άνθρωπος;

"Η Κωνσταντίνα είναι ένα κορίτσι- και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό- ένα νέο πρόσωπο που δεν έχει την τεράστια  εμπειρία, αλλά παρ' όλ' αυτά παλεύει για το καλύτερο, όχι το δικό της, αλλά της εκπομπής. Και δεν μπορώ να μην της το αναγνωρίσω αυτό".

Για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη:

"Στενοχωρήθηκα πολύ. Δεν θέλω να είμαι ο λόγος για να φύγω. Θέλω να την  τιμήσω μένοντας. Είμαι η επιλογή της και παρόλο που δεν είναι στη δουλειά, θέλω να την βγάλω ασπροπρόσωπη! Την ευχαριστώ πολύ για το δώρο που μου έδωσε, γιατί για μένα θα είναι ένα κομμάτι που θα έχω πάντα στις αποσκευές μου, άσχετα με το πόσο καιρό θα το κάνω".

Πηγή: περιοδικό YOU

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ