Ο Λιάγκας «βλέπει» θέμα με Μουτσινά - Ηλιάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:35
7/2/2014

Ο Λιάγκας «βλέπει» θέμα με Μουτσινά - Ηλιάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κι... έκτη αίσθηση διαθέτει ο Γιώργος ο Λιάγκας και μπορεί τούτος να μην βλέπει «dead people», βλέπει όμως... προβλήματα σε άλλες εκπομπές.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ας πούμε, ο παρουσιαστής «είδε» ότι στους Δέστε Τους η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και υπάρχει θέμα ανάμεσα στο Νίκου Μουτσινά και την Μαρία Ηλιάκη!

 

Αφορμή για να... δει ο Λιάγκας στάθηκε ένας διάλογος ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, όπου ο Μουτσινάς again άφησε υπονοούμενα για επικείμενη αποχώρηση του από την εκπομπή. Η Ηλιάκη τού απάντησε κι ενώ εμείς με τις πέντε αισθήσεις καταλάβαμε ότι πρόκειται για πλάκα, ο Λιάγκας με την... έκτη αίσθηση είδε θέμα.

 

Και με σοβαρό ύφος είπε: «Υπάρχει ένα θέμα που πρέπει να το λήξει ο Καλημέρης νομίζω σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι το "Δέστε Τους". Εγώ πιστεύω ότι ο Νίκος θέλει να κάνει πρωινό».

 

Και συνέχισε: «Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη μεταξύ τους. Προς στιγμήν, ο πανέξυπνος και χιουμορίστας Μουτσινάς "πάγωσε" λίγο, όταν του την είπε η Ηλιάκη. Ήταν σαν να του έλεγε η Ηλιάκη "Πες μας, θα μείνεις ή θα φύγεις; Μας έχει ζαλίσει"».

 

Παρατήρηση: Και ο Λιάγκας και στο Mega και στον ΑΝΤ1 δεν είναι αυτός που κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί να αποχωρήσει από την εκπομπή; Ο Λιάγκας δεν ήταν αυτός που πέρυσι έλεγε ότι θα σταματήσει το Πρωινό; Τούτος δηλαδή γιατί να έκανε πλάκα και ο Μουτσινάς να ορέγεται πρωινά και αντιπαλότητες με Λιάγκα;

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ