Ω λα λα! Τα πέταξε η Μπάστα στον Θέμο! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:43
6/12/2011

Ω λα λα! Τα πέταξε η Μπάστα στον Θέμο!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Βρε μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε την Σάσα Μπάστα και να ακούσουμε νέα της. Λίγο ακόμη και θα ξεχνούσαμε αυτό το σέξι κορίτσι, που στο παρελθόν μάς απασχολούσε συνέχεια. Κι επειδή η Σάσα υποψιάστηκε

Βρε μαύρα μάτια κάναμε για να δούμε την Σάσα Μπάστα και να ακούσουμε νέα της. Λίγο ακόμη και θα ξεχνούσαμε αυτό το σέξι κορίτσι, που στο παρελθόν μάς απασχολούσε συνέχεια. Κι επειδή η Σάσα υποψιάστηκε ότι παίζει... λησμονιά, επέστρεψε δυναμικά με έναν και μόνο σκοπό... να μας δείξει τι χάναμε τόσο καιρό και τι παραλίγο να ξεχάσουμε!

 

Η Μπάστα, που λες ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη κι επιστρέφοντας στα παλιά της λημέρια φαίνεται ότι την πλημμύρισαν αναμνήσεις από την εποχή... «επιστροφή στην ποιότητα»! Μόνο που τώρα παραλίγο να κάνει... ποιοτική επιστροφή στη φύση! Στο τσακ και θα πετούσε και τα ελάχιστα που φορούσε κατά την παρουσία της στο «Όλα 12».

 

Γιατί βλέπεις, η Σάσα «έσκασε» μύτη στο πλατό με λευκή γούνα, την οποία αμέσως αποχωρίστηκε κι έμεινε με καυτό ολόσωμο κορμάκι που λίγα κάλυπτε και πολλά άφηνε στη φαντασία του τηλεθεατή, που τέτοιο... limit up είχε να ζήσει καιρό τώρα. Από την εποχή δηλαδή που η Τζούλια Αλεξανδράτου (βρε πού είναι αυτή η ψυχή;) εμφανιζόταν με το ροζουλί ολόσωμο σέξι μαγιό της παντού.

Loading the player ...

 

Γιατί να με συχωρνάει η Σάσα, όντως πολύ hot η εμφάνιση της και όντως έστειλε τα αρσενικά με χαμόγελα για ύπνο, αλλά η εμφάνιση της την Δευτέρα στο «Όλα12» ήταν τάλε κουάλε... Αλεξανδράτου.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ