Ο κρυφός έρωτας (και γάμος) της Αλίκης Βουγιουκλάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:43
4/12/2014

Ο κρυφός έρωτας (και γάμος) της Αλίκης Βουγιουκλάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέχρι να δώσει την περίφημη συνέντευξη στο Νίκο Χατζηνικολάου το 1992 (Σας την έσκασα», είχε πει τότε η Αλίκη, αναφερόμενη στον μυστικό της γάμο....) λίγοι ξέραμε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε έναν μεγάλο έρωτα με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιώργο Ηλιάδη... και μάλιστα είχε γίνει και κρυφός γάμος στο εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη Αθηνών.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε μια πολύ ερωτική γυναίκα. Έζησε έντονα τη ζωή της και σιχαινόταν τη μοναξιά. Από νεαρή ηλικία, είχε πάντα έναν σύντροφο. Όσοι γνώριζαν την Αλίκη λένε πως ένας από τους μεγάλους έρωτες της ζωής της ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης.

Η Κική Σεγδίτσα έχει σχολιάσει πολλές φορές τη σχέση της Αλίκης με τον Κύπριο επιχειρηματία - σχέση την οποία η Αλίκη κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα οι λεπτομέρειες αυτού του μεγάλου έρωτα συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο της με τίτλο «Σπασμένα Καράβια» που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Βεργίνα.

[Παρουσίαση βιβλίου - Δευτέρα 15/12 στο θέατρο ΑΘΗΝΩΝ - Είσοδος Ελεύθερη]

Η Αλίκη ήταν η εθνική σταρ. Ο κόσμος την αγαπούσε και ήθελε να μαθαίνει τα πάντα για την προσωπική της ζωή. Οι περισσότερες σχέσεις της, γίνονταν γνωστές πριν καν τις μάθει η μάνα της. Όταν όμως ήθελε να κρύψει κάτι, μπορούσε να το καταφέρει. Αυτό το απέδειξε, με τον μυστικό της γάμο στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Η Αλίκη με τον τότε αγαπημένο της Γιώργο Ηλιάδη, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, χωρίς να μαθευτεί ο γάμος. Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο 5-6 στενοί φίλοι.

Ο έρωτας κράτησε αρκετά χρόνια, από τα τέλη της δεκαετίας του 70, μέχρι τις αρχές του 80, όταν ο Ηλιάδης έφυγε ξαφνικά και εγκατέλειψε την απαρηγόρητη Αλίκη για χάρη των παιδιών του. Η Αλίκη αν και αμέσως μετά ξεκίνησε τον δεσμό της με τον Βλάσση Μπονάτσο, δεν ξέχασε ποτέ τον Ηλιάδη.

Η Κική Σεγδίτσα γνωρίζει την ιστορία τους όσο λίγοι...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ