Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε τι παίζει τελικά με την «Εθνική Ελλάδος» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:08
10/11/2015

Ο Καπουτζίδης αποκάλυψε τι παίζει τελικά με την «Εθνική Ελλάδος»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εφτά χρόνια μετά το φινάλε του θρυλικού «Παραπέντε» ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε στην τηλεόραση με την «Εθνική Ελλάδος», μία σειρά που δε θύμιζε σε τίποτα ούτε κείνο ούτε τις «Σαββατογεννημένες».

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, ο Καπουτζίδης μίλησε τόσο για τα κοινωνικά θέματα που έθιξε η σειρά που έχει χαρακτηριστεί πολύ μπροστά από την εποχή της όσο και για το μέλλον της αφού ακόμα δε γνωρίζουμε τελικά εάν θα συνεχίσει ή κόπηκε μιας και έχουν ακουστεί και τα δύο ενδεχόμενα.

Η «Εθνική Ελλάδος» μίλησε για τον ρατσισμό, τη διαφορετικότητα, τους ομοφοβικούς και τόσα άλλα πράγματα, που υποτίθεται ότι το 2015 θα έπρεπε να είναι λυμένα αλλά δεν είναι και θεωρήθηκε αυτή η δουλειά πολύ πιο μπροστά από την εποχή της και έτσι ήταν. Όλο αυτό σε φόβισε;

Ο φόβος είναι επιλογή και έχω επιλέξει να μη φοβάμαι στη ζωή μου. Αν φοβόμαστε, δεν υπάρχει λόγος να ζούμε... Έχω επιλέξει να βλέπω κάποια πράγματα κατάματα. Όλα αυτά, λοιπόν, που πρέπει όλοι μας να δούμε κατάματα και προσωπικά δυστυχώς δεν μπορώ να τα λύσω, από το να σιωπήσω, επέλεξα να μιλήσω και ουσιαστικά να τα συζητήσω με όλο τον κόσμο.

 

Βλέποντας την «Εθνική Ελλάδος» αυτό που κατάλαβα για σένα πάνω απ’ όλα είναι το ότι ωρίμασες. Γιατί έγινε αυτό;

Απλούστατα το ότι γνώρισα καλύτερα τον εαυτό μου και ότι δεν φοβήθηκα να δω τα ελαττώματά μου ή τέλος πάντως τις πτυχές εκείνες του χαρακτήρα μου που δεν μου άρεσαν και τόσο. Τις αποδέχομαι βέβαια κι αυτές, γιατί δικές μου είναι, αλλά δεν θα καμαρώσω κιόλας. Οπότε έκατσα και εντόπισα αυτές τις πτυχές και είδα πού θα μπορούσα να έχω αντιδράσει διαφορετικά. Από την άλλη μεριά προσπάθησα να αγαπήσω τα προτερήματά μου και να επενδύσω σ’ αυτά και να τα βγάλω προς τα έξω.

Εχει συζητηθεί πολύ το αν η «Εθνική Ελλάδος» θα επιστρέψει στους δέκτες μας του χρόνου...

Θα κάνουμε τα πάντα, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ολοκληρωθεί και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε.

 

Το πλάνο τι λέει;

Πριν το Πάσχα που τελειώνουν οι θεατρικές υποχρεώσεις των κοριτσιών ξεκινάμε γυρίσματα; Ναι, φυσικά... Θα εξετάσουμε τις δυνατότητες που έχουμε και πώς μπορούμε να συνεχίσουμε και θα ξεκινήσουμε. Πρέπει να δούμε για τα γυρίσματα των τριών τελευταίων επεισοδίων που επιβάλλεται να γίνουν σε παγοδρόμιο, αν όντως τα καταφέρουμε και πάμε στο εξωτερικό ή αν θα χρειαστεί να ξαναπάμε σε κάποιο παγοδρόμιο εντός. Αυτές οι γυναίκες είχαν ένα όνειρο και δεν γίνεται να μην το ακολουθήσουν, να μην το ολοκληρώσουν, όπως δεν γίνεται να μην ολοκληρωθεί και η σειρά.

Μετά την «Εθνική» έχεις σκεφτείς τι θα μπορούσες να γράψεις;

Και όμως έχω σκεφτεί μετά την «Εθνική» τι, όμως δεν θα σου μαρτυρήσω τίποτα (γέλια). Μάλιστα, ανυπομονώ και να ξεκινήσω. Όμως, θέλω να έχω τελειώσει πρώτα με την «Εθνική».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ