Ο Καλημέρης κι επίσημα στον ΑΝΤ1! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:04
17/12/2014

Ο Καλημέρης κι επίσημα στον ΑΝΤ1!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί ο Τζώνης Καλημέρης φεύγοντας από τον Alpha, πριν λίγες μέρες να υποστήριζε ότι αποχωρεί από το κανάλι, επειδή θέλει να ασχοληθεί με το άνοιγμα που έχει κάνει στο θέατρο, όμως, σύντομα διέψευσε τον ίδιο του τον εαυτό!

Και οι φήμες που κυκλοφόρησαν από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, αφού ο πρώην ισχυρός άνδρας της Κάντζας πηγαίνει με κάθε επισημότητα στον ΑΝΤ1! Φήμες ήθελαν να οδεύει στον Ant1. Aυτές οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώθηκαν! Έτσι, από την 1η Ιανουαρίου ο Καλημέρης θα βρεθεί ξανά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

 

Ιδού και η ανακοίνωση της συνεργασίας

 

« O Τζώνης Καλημέρης, ένα από τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη των ελληνικών Μedia, αναλαμβάνει καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Τηλεοπτικού Περιεχομένου στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανώτατο διοικητικό στέλεχος τηλεοπτικών σταθμών, με προϋπηρεσία σε επιτελικές θέσεις από τις οποίες συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση του σύγχρονου τοπίου της ελληνικής τηλεόρασης, ο Τζώνης Καλημέρης εντάσσεται πλέον στο δυναμικό του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία του αλλά και η επιτυχημένη του πορεία σε νευραλγικές θέσεις θα συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου όλων των Media του Ομίλου, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ