Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 μαζί με τη Φαίη Σκορδά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:24
1/7/2019

Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 μαζί με τη Φαίη Σκορδά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το οριστικό τέλος στη συνεργασία του με τον σταθμό του Αμαρουσίου είχε πολύ συναίσθημα.

Η αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα από τον ΑΝΤ1 είχε ανακοινωθεί εδώ και μερικές μέρες. Όπως και  μετακίνησή του προς ΣΚΑΪ μεριά. Σήμερα, όμως, ήρθε η ώρα για το δικό του δημόσιο "αντίο" στον σταθμό που τα τελευταία έξι χρόνια αποτέλεσε το δεύτερο σπίτι του .

Ιδού τα λόγια που έγραψε στην μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram ο παρουσιαστής, ενώ στις φωτογραφίες με τις οποίες τη συνόδευσε εντοπίζουμε και 2 με την πρώην σύζυγο -και συνεργάτη του για χρόνια- Φαίη Σκορδά. Μέρος της ζωής του στον ΑΝΤ1 κι εκείνη. Δεν μπορούσε να την αφήσει εκτός.

 

Ένας κύκλος κλείνει. Πέρασα 6 πολύ όμορφα χρόνια στον Αντ1, γεμάτα επιτυχίες και σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρωπους που δουλέψαμε μαζί, παλέψαμε, στεναχωρεθήκαμε, χαρήκαμε, προχωρήσαμε ενα βήμα μπροστά στο να ανακαλύψουμε νέους τηλεοπτικούς δρόμους. Καμεραμαν, τεχνικοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, στελέχη. Θελω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ιδιοκτησία, που με επέλεξε και μου εδωσε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε μαζί όλες αυτές τις επιτυχίες. Θέλω τέλος να ευχαριστήσω και αυτούς που με τη "στάση" τους μου χάρησαν πολύ χρόνο να σκεφθώ, να επαναπροσδιορισθώ και να περάσω με τα παιδιά μου. Ηταν 6 πολυ δημιουργικά χρόνια για μένα. Ο Αντ1 είναι ενας μεγάλος σταθμός, ενα μεγάλο σχολείο και ενα πεδίο που μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα. Χαίρομαι που αφήνω πίσω κυρίως φιλους και ανθρώπους που θα μπορούμε να κοιταχτούμε ευθεία μέσα στα μάτια , γιατί μας εχουν ενώσει κοινά συναισθήματα. Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους.
Καθε τέλος ειναι πάντα και μια νεα αρχή. Ενας νεος κυκλος σύντομα ανοίγει. Πάμε γι άλλα.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ