Ο Γιώργος Καπουτζίδης πάει ANT1; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:14
22/3/2016

Ο Γιώργος Καπουτζίδης πάει ANT1;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Την προηγούμενη εβδομάδα αναπτύχθηκε μια έντονη φημολογία που ήθελε τον σεναριογράφο των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών “Σαββατογεννημένες” και “Παραπέντε”, Γιώργο Καπουτζίδη να πολιορκείται στενά από τον ANT1 για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, σύμφωνα με το TV Έθνος, κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού του Αμαρουσίου φρόντισαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά:

«Οχι, δεν έχει γίνει καμία επίσημη συνάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη με τον Τζώνη Καλημέρη, παρά τα όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν. Ολα αυτά ίσως και να προέκυψαν από το γεγονός ότι ο Γιώργος κάνει τα γυρίσματα του «Δεν έχω λόγια» στα στούντιο Κάππα, όπου βρίσκονται και τα γραφεία μας και αν κάποιοι τον είδαν να μιλά με στελέχη του καναλιού έσπευσαν και βιαστικά συμπεράσματα να βγάλουν και να διαδώσουν και την είδηση χωρίς δεύτερη σκέψη».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ